برگزاری نشست بررسی ابعاد حقوقی جنایات اسرائیل در غزه و لبنان

همایش «بررسی ابعاد حقوقی جنایات اسرائیل در غزه و لبنان از منظر نقض حقوق زنان و کودکان» به‌همت سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس و دانشگاه الزهرا (س) امروز با حضور اساتید دانشگاه در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.
کد خبر: ۷۰۴۸۷۲
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲ - 11November 2024

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، همایش «بررسی ابعاد حقوقی جنایات اسرائیل در غزه و لبنان از منظر نقض حقوق زنان و کودکان» به‌همت سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس و دانشگاه الزهرا (س) امروز (دوشنبه) با حضور «زینب فرهمندزاد» عضو هیئت‌علمی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی، «سیده لطیفه حسینی» مدیر گروه حقوق بین‌الملل دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی دانشگاه الزهرا (س) و «مریم احمدی‌نژاد» عضو هیئت‌علمی پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا (س) در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.

مجمع عمومی سازمان مللی موضع انفعالی دارد/ با تحریم کالا‌های اسرائیلی، ضربه اقتصادی به رژیم صهیونیستی وارد کنیم

مجمع عمومی سازمان ملل موضع انفعالی دارد

در ابتدا «سیده لطیفه حسینی» مدیرگروه حقوق بین‌الملل دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی دانشگاه الزهرا (س) اظهار داشت: در کنار برجسته کردن جنایات رژیم صهیونیستی، به بررسی حقوق افراد هم باید پرداخت. یکی از حقوقی که همواره در زمان مخاصمات و جنگ‌ها از کودکان نقض شد، حق آموزش بود.

وی افزود: حق آموزش، تعهدی است که دو روی سکه است که یک طرف آن دولت‌ها و طرف دیگر، افراد هستند و پیش‌شرط درک سایر اصول حقوق بشر است.

حسینی ادامه داد: اسرائیل مردم فلسطینی را مجبور به کوچ اجباری کرد که این کار خلاف مقررات است و جنایاتش با بمباران مدارس به حد بالای خود رسید.

مدیر گروه حقوق بین‌الملل دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به رویکرد مجمع عمومی سازمان ملل افزود: در قطعنامه‌هایی که شورای امنیت صادر می‌کند، از اسرائیل به‌عنوان جنایتکار و ناقض حقوق بشر یاد نمی‌شود و این نشان‌دهنده موضع انفعالی این سازمان است.

تحریم کالا‌های اسرائیلی، ضربه اقتصادی به رژیم صهیونیستی وارد می‌کند

در ادامه «زینب فرهمندزاد» عضو عیئت‌ علمی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی اظهار داشت: حقوق بشردوستانه بحثی است که در نظام بین‌الملل برقرار است.

وی افزود: جنایات رژیم صهیونیستی بر کسی پوشیده نیست. زنان و کودکان باید از حملات رژیم صهیونیستی در امان بمانند و غیر نظامیان نباید هدف مشروع در جنگ و مخاصمه تلقی شوند.

فرهمندزاد گفت: مسئله ما نحوه مدیریت، مجازات، پیگرد قانونی و مبارزه با بی‌کیفرمانی مجرمان است و حقوق بین‌الملل باید به نحوی پیگرد انجام دهد و مجرمان را مجازات کند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی اظهار داشت: قطعنامه‌های مجمع عمومی الزام‌آور نیستند و حالت توصیه‌ای دارند، اما ما باید خودمان با ایجاد روش‌هایی راهکار‌هایی را به‌وجود بیاوریم که به قطعنامه‌ها حالت الزام‌آور ببخشیم. یکی از این راه‌ها تحریم کالا‌های اسرائیلی است تا از نظر اقتصادی ضربه‌ای به رژیم صهیونیستی وارد کنیم.

شهادت زنان در فلسطین را نمی‌توان خسارت نامید

در ادامه «مریم احمدی‌نژاد» عضو هیئت‌علمی پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا (س) اظهار داشت: سیاستمداران غربی به‌کمک رسانه‌ها که نقش کلیدی در شکل‌گیری ذهنیت‌ها دارند، به گروه‌های مقاومت مردمی مانند «حماس» برچسب «متجاوز» می‌زنند و با این کار از اسرائیل به‌عنوان «مظلوم» یاد می‌کنند.

وی افزود: درصدی که آنروا (آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی) از شهادت زنان و کودکان بر اثر جنایات رژیم صهیونیستی می‌دهد، بیانگر این است که نمی‌توان این حادثه را یک خسارت نامید.

احمدی‌نژاد گفت: حمایت متحدان اسرائیل از تجاوزات این رژیم، حمایت آنها از اسرای اسرائیلی و سکوت آنها در برابر اسرای فلسطینی نشان‌دهنده این است که آنها تبعیض قائل می‌شوند.

عضو هیئت‌علمی پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا (س) افزود: قطعی اینترنت در فلسطین به‌دلیل قطعی برق و حمله به زیرساخت‌هایشان باعث شده است تا ارتباط فلسطینیان با دنیا کمتر شود. همچنین کشتار خبرنگاران و سانسور خبری از طرف رژیم صهیونیستی باعث می‌شود تا دنیا کمتر از این جنایات بداند و مطلع شود.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار