اوحدی: کتاب گویا ظرفیت ایجاد جریان فرهنگی در ادبیات دفاع مقدس را دارد

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه ادبیات دفاع مقدس یک ظرفیت برای کتاب گویاست، گفت: با گویاسازی ادبیات دفاع مقدس می‌توان شاهد یک جنبش و جریان فرهنگی باشیم.
کد خبر: ۷۰۴۸۷۴
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹ - 11November 2024

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، آیین تجلیل از نویسندگان و صداپیشگان حوزه ایثار و شهادت و ادبیات پایداری صبح امروز (دوشنبه) با حضور «سعید اوحدی» معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از اهالی فرهنگ و هنر در ساختمان مرکزی این بنیاد برگزار شد. 

ظرفیت کتاب گویا  برای ایجاد جریان فرهنگی با ادبیات دفاع مقدس

سعید اوحدی معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم با تاکید بر اینکه ماموریت این بنیاد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است، اظهار داشت: در دنیایی که به رغم شعارهای حقوق بشری، چشم و زبان دنیا در برابر جنایات اسرائیل در غزه و لبنان بسته شده است، حتما باید از مقاومت صحبت کنیم. متاسفانه طی یک سال گذشته شاهدیم زبان‌ها لال و گوش‌ها کر شده است، چون در مجامع جهانی یک کلمه درباره این جنایات گفته نمی‌شود.

معاون رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه در یک هجمه فرهنگی تمام‌عیار قرار گرفته‌ایم، خاطرنشان کرد: در روزگاری که رهبر حکیم انقلاب این خطر را گوشزد فرمودند، کسی فضا و شرایط امروز را باور و درک نمی‌کرد. معظم‌له تاکید کردند، درگیر یک شبیخون فرهنگی هستیم؛ درحالی که امروز بسیاری درگیر مسائل مادی و اقتصادی شده‌اند و این اتفاق از همین غفلت‌ها به وجود آمده است. 

وی ادامه داد: رهبر انقلاب در ادامه فرمودند، درگیر ناتوی فرهنگی شده‌ایم و این واقعیت امروز است که مواجه آن هستیم. در کجای تاریخ چنین جنایاتی وجود داشته است درحالی که دستگاه رسانه‌ای دشمن با وجود انجام جنایات با پررویی دست به تحریف می‌زند و همه چیز وارونه جلوه می‌دهد. وقتی به این مسایل فکر می‌کنیم، عمق کار فرهنگی و اهمیت نوشتن و آثار نویسندگان بیشتر درک می‌شود.

اوحدی کتاب گویا را شکل جدیدی از رسانه دانست که اعتبار و تاثیرگذاری آن مهم است و افزود: دوران دفاع مقدس به عنوان نورانی‌ترین مقطع تاریخ انقلاب اسلامی ایران، عظمت زیادی دارد و باید قدردان آن باشیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، اقدامات نویسندگان و اهالی هنر درخصوص مفاهیم دفاع مقدس را مورد تمجید قرار داد و گفت: هر شهید ما یک موضوع دارد که در برابر او رسالت ترویجی داریم و لذا ماموریت جریان فرهنگی مانا کردن این مفاهیم است و در این میان کتاب گویا ارزش مضاعفی به آن می‌بخشد. در دنیای امروز که ناتوی فرهنگی را شاهد هستیم باید با این جریانات فرهنگی برخورد نرم داشته باشیم چراکه جنگ نرم امروز متوجه نسل دوم و سوم انقلاب و جوانان است که کتاب گویا می‌تواند در این زمینه نقش‌آفرینی داشته باشد و موثر عمل کند. 

وی عنوان کرد: به اعتقاد من کتاب گویا و ایران‌صدا می‌تواند در این زمینه یک جنبش و جریان فرهنگی ایجاد کند چراکه این جنس از تولیدات رسانه‌ای حاوی و حامل حس است. سوژه‌های بسیاری در دوران دفاع مقدس وجود دارد که می‌تواند دست‌مایه تولیدات فرهنگی و هنری برای مخاطب جوان و نوجوان باشد. 

در ادامه این مراسم از راضیه تجار، سعید علامیان، محمدعلی اقامیرزایی، ناصر پروانی، مصطفی محمدی‌تمنایی، هادی خورشاهیان، آذر خزایی‌سرچشمه، محموده پورمحمدی، سید مجید گل‌محمد، فاطمه نودهی، نسیم اسدپور، مریم برجی، حمیرا می‌خوش، و صداپیشگان سعید مقدم‌منش، بهرام ابراهیمی، محمودرضا غدیریان، رضا کاشفی، امیر فرهان‌نیا، اشرف‌السادات، نگین خواجه‌نصیرطوسی، سعید سلطانی، آرمان ضیایی‌مهر، میلاد عندلیبی، نسرین اسنجانی و بهادر ابراهیمی تجلیل و از ۱۰ عنوان کتاب مدافعان حرم رونمایی شد.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار