به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، «مسلم کریمی» معاون امور اعضای صندوق اعتباری هنر در نشست تبیینی و عملیاتی طرح بهبود صندوق اعتباری هنر که در محل هتل فرهنگ و هنر مشهد برگزار شد، پالایش و ساماندهی اعضا در سامانه صندوق اعتباری هنر و استمرار اعتبار سنجی در راستای هدفمند شدن ارائه خدمات به اعضا را از اهداف برگزاری این طرح دانست.
وی عنوان کرد: سیاست صندوق اعتباری هنر در این دوره آن است که راه را برای ورود هنرمندان واجد شرایط جدید باز و هموار کند تا هنرمندان و همه اصحاب فرهنگ و رسانه بتوانند از خدمات صندوق هنر بهرهمند شوند، در سفرهای استانی گروهی برای تحقق این هدف مشخص شدهاند که با رصد کامل، فعالان فرهنگی و هنری صاحب اثر و محتوی را شناسایی کرده و شرایط را برای عضویت در این صندوق مهیا میکنند.
معاون امور اعضای صندوق اعتباری هنر ادامه داد: هدف دیگر صندوق در دوره جدید پالایش اعضایی است که فعالیت فرهنگی و هنریشان متوقف شده یا اصلا در این زمینه فعالیت نمیکنند، در این حرکت موازی، هدف صرفهجویی در منابع مالی و بودجه نیست بلکه صیانت از حقوق هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ و رسانه و اعضای صندوق است.
کریمی گفت: در طرح بهبود، ورود اهالی فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآنی که مطابق آییننامهها فعالیت دارند، در اولویت است، از سوی دیگر باید راه خروج برای اعضای غیرفعال و غیرهنرمند باز شود زیرا این گونه فعالیتهای فرهنگی و هنری رونق مییابد. سیاست دولت در تولید آثار فرهنگی و هنری نیز پویایی انجمنها و ارتقای سطح فرهنگ جامعه اجرایی است.
«محمد حسینزاده» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: با نگاهی اجمالی به قوانین و آیین نامههای سازمانی به این نکته میرسیم که در لوای عنوان متولی زیست بوم فرهنگ، هنر، رسانه و فعالیتهای فرهنگی، قرآنی، وظیفه ما راهبری این زیست بوم است.
وی ادامه داد: اگر با این نگرش که در سطح کلان وزارتی، این راهبری وجود دارد و سالانه کمکهای زیادی در قالب بودجههای مختلف به ساختار حمایتی از اعضای صندوق اعتباری هنر اضافه میشود؛ توجه کنیم، اهمیت آن بهتر روشن میشود
وی تصریح کرد: استفاده از واژه راهبری بدان معناست که زمانی که هم گام با ما بسیاری از دستگاههای فرهنگی و حتی غیر مرتبط با فرهنگ، تمام بودجه یا قسمتی از آن را صرف امور فرهنگی میکنند، علاوه بر هزینه کرد بودجه فرهنگی خود، بتوانیم با تعامل با این دستگاهها نقش خود را در توزیع درست و استفاده هدفمند از بودجههای فرهنگی سیال دستگاههای دیگر به درستی انجام دهیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی اضافه کرد: طرح بهبود از این جهت مهم است که میتواند با پالایش و اعتبار سنجی درست و دقیق، زمینه ابقاء اعضای واجد شرایط صندوق اعتباری، ایجاد زمینه و کمک به جذب واجدین شرایط جدید و حذف اعضایی که طبق قوانین صندوق، نمیتوانند از خدمات آن استفاده کنند را فراهم کند.
حسینزاده گفت: تولیت فرهنگ، هنر، رسانه و فعالیتهای قرآنی استان خراسان رضوی با ۳۳ شهرستان و۲ هزار و ۹۸۲ نفر بیمه شده عضو در صندوق اعتباری هنر و بودجه تعریف شده برای ارائه خدمات به این بخشها بدون راهبری این زیست بوم امکان پذیر نخواهد بود، امید است تا با این پالایش، تحت عنوان طرح بهبود، حمایتها از فعالان فرهنگی، هنرمندان، اهالی رسانه و فعالان قرآنی سمت و سوی درست یابد و به نتیجه قابل قبولی برسد.
اجرا شدن طرح بهبود در خراسان رضوی با برگزاری نشستها و کارگروههای تخصصی تا پایان هفته ادامه دارد.
انتهای پیام/