به گزارش دفاعپرس در خراسان رضوی، «وحدت عماد» دبیر اجرایی جشنواره رسانهای خدمت رضوی و جشنواره رسانهای امام رضا (ع) که در سالن همایشهای آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهارداشت: این جشنواره با هدف گسترش فرهنگ خدمت رضوی و نمایش برکات حضور خادمیاران کانونهای خدمت رضوی در سراسر کشور برگزار شده است.
وی ادامه داد: این برکات سالهاست که در جای جای روستاها و شهرهای کشور لمس شده و آثار آن در زندگی مردم مشهود است. جشنواره رسانهای خدمت رضوی با همکاری مرکز خانه کرامت رضوی و مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس، با اهداف کلان آغاز شد که از جمله آنها میتوان به ارتقای کمی و کیفی محصولات رسانهای خادمیاران و شناسایی و شبکهسازی تولیدکنندگان محتوای رضوی اشاره کرد.
عماد محورهای موضوعی جشنواره را چنین برشمرد و گفت: خدمت رضوی، سیره حضرت رضا (ع)، زیارت رضوی، وقف و نذر، شهید خدمت این محورها بهویژه با تأکید بر گرامیداشت یاد شهید آیتالله واعظ طبسی، تولیت فقید آستان قدس رضوی، طراحی و اجرا شدند.
وی افزود: فراخوان این جشنواره از ۲۵ مرداد سال جاری آغاز شد و دریافت آثار تا ابتدای مهر ادامه داشت. دبیرخانه جشنواره پس از جمعآوری آثار از سراسر کشور، به تکمیل مدارک و رفع نقصها پرداخت. فرآیند غربالگری اولیه تا پایان مهرماه به اتمام رسید و داوری آثار در پانزدهم آبان ماه خاتمه یافت.
دبیر جشنواره خدمت رضوی و جشنواره رسانهای امام رضا (ع) با ارائه آمار شرکتکنندگان و آثار گفت: در این جشنواره ۱۶۰۴ خادمیار و یاور رضوی مشارکت داشتند و ۱۹۷۸ اثر به دبیرخانه ارسال شد.
عماد در خصوص قالبهای آثار دریافتی بیان کرد: آثار ارسالی تولیدات خبری و تحلیلی: ۴۶۲ اثر، تولیدات صوتی و تصویری: ۵۳۰ اثر، تولیدات مجازی: ۴۷۶ اثر عکسهای خبری: ۵۰۸ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
وی گفت: ۸۴۵ نفر از آقایان و ۷۵۹ نفر از بانوان در این جشنواره حضور داشتند. همچنین، استان تهران با ۲۲۶ شرکتکننده فعالترین استان در این دوره بود. پس از آن، اصفهان با ۱۰۴ نفر، خراسان رضوی با ۹۲ نفر، آذربایجان شرقی با ۸۰ نفر و مازندران با ۶۷ نفر در رتبههای بعدی قرار گرفتند. از استان کرمانشاه نیز یک اثر در جشنواره ثبت شد.
دبیر جشنواره با اشاره به قالبهای متنوع آثار ارسال شده گفت: تولیدات صوتی و تصویری شامل نماهنگها، مستندها، برنامههای رادیویی، موشنگرافیک و فیلم کوتاه بود. در بخش تولیدات مجازی نیز گزارشها، پادکستها و صفحات شبکههای اجتماعی برجسته بودند. در حوزه عکسهای خبری، ۵۰۸ اثر شامل تک عکس و گزارشهای تصویری به دبیرخانه ارسال شد.
عماد تأکید کرد: این جشنواره گام مهمی در شناسایی و تقویت ظرفیتهای رسانهای خادمیاران است. امید داریم که با تداوم این حرکت فرهنگی، شاهد رشد کمی و کیفی تولیدات مرتبط با فرهنگ رضوی و انسجام بیشتر شبکه تولید محتوای رضوی در کشور باشیم.
گفتنی است؛ مراسم اختتامیه این جشنواره، امروز با تقدیر از برگزیدگان بخشهای مختلف برگزار شد و از آثار برتر بهعنوان نمونهای از فعالیتهای ارزشمند خادمیاران رسانهای تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/