صحنه‌های آخرالزمانی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی در شمال غزه

سخنگوی نهاد دفاع شهری نوار غزه از برجای ماندن پیکر‌های بدون سر و متلاشی شده در جریان جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی در شمال این باریکه خبر داد.
کد خبر: ۷۱۳۱۸۸
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰ - 16December 2024

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی با هدف قرار دادن مدرسه و پناهگاه آوارگان فلسطینی در بیت حانون واقع در شمال نوار غزه جنایت خونین دیگری را در این باریکه رقم زد.

صحنه‌های آخرالزمانی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی در شمال غزه

در جریان این حمله وحشیانه دست کم ۴۰ فلسطینی به شهادت رسیده‌اند. محمود بصل سخنگوی نهاد دفاع شهری غزه تاکید کرد که پیکر‌های شهدا در مدرسه خلیل عویضه کاملاً متلاشی شده‌اند و بسیاری از پیکر‌هایی که سالم مانده‌اند سر ندارند و اعضای آنها قطع شده‌اند.

وی صحنه‌های این جنایت هولناک را آخرالزمانی توصیف کرد. رژیم صهیونیستی تلاش دارد با هدف قرار دادن هر جنبنده‌ای در شمال نوار غزه این منطقه را خالی از سکنه کند.

شبکه الجزیره نیز تصاویر سوخته شدن پیکر‌های شهدای فلسطینی را در این مدرسه منتشر کرد.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار