«حرکت از محل ممنوع» بیشترین مورد اعمال قانون در ۸ ماهه سال‌جاری

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بیشترین مورد اعمال قانون در ۸ ماهه ۱۴۰۳ مربوط به «حرکت از محل ممنوع» است.
کد خبر: ۷۱۳۲۰۶
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶ - 16December 2024

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، سرهنگ «فیروز کشیر» معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ در گفت‌وگویی تلویزیونی، در خصوص برخورد با تخلفات حادثه ساز در پایتخت اظهار کرد: در آمار به دست آمده از برخورد پلیس با تخلفات حادثه ساز در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته ۲۵ درصد افزایش اعمال قانون برای سرعت غیر مجاز، حدود ۲۱ درصد اعمال قانون برای تخلف حرکت مارپیچ نسبت به سال ۱۴۰۲، حدود ۲۱ درصد اعمال قانون برای حرکت با دنده عقب نسبت به سال ۱۴۰۲ افزایش برخورد داشته ایم و بیشترین آمار اعمال قانون در هشت ماهه ۱۴۰۳ مربوط به «حرکت از محل ممنوع» با افزایش چشم گیر ۲۸ درصد در مقایسه با سال گذشته است.

«حرکت از محل ممنوع» بیشترین آمار اعمال قانون در ۸ ماهه سال‌جاری

وی افزود: انجام تخلفات حادثه ساز باعث شده است، خیلی از افراد جان خود را از دست بدهند بنابراین پلیس با افرادی که ایمنی مردم را در سطح شهر برهم بزنند، برخورد جدی خواهد کرد.

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس در پایان گفت: موردی که بسیار حائز اهمیت است حرکت با دنده عقب در بزرگراه است که می‌تواند مخاطرات بسیاری را برای رانندگانی که به علت عدم آشنایی با سطح شهر و گاهی بخاطر حواس پرتی در رانندگی مرتکب آن می‌شوند به همراه داشته باشد.

کشیر در خصوص ماموریت‌های پلیس نامحسوس هم گفت: این پلیس هم در بزرگراه و هم در معابر در طول شبانه روز مشغول رصد و ثبت تخلفات شهروندان است و از طرق مختلف به ویژه دوربین‌های مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ به اعمال قانون متخلفان می‌پردازد.

سرهنگ کشیر در پایان با توضیح جدول مقایسه‌ای به برسی جز به جز تخلفات پر حادثه پایتخت پرداخت.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار