دعوت رسمی نماینده غرب هرمزگان از فعالان اقتصادی برای مشارکت در توسعه همه‌جانبه غرب هرمزگان

نماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با توجه به تاکید مقام معظم رهبری به لزوم جذب سرمایه گذار و نام گذاری سال ۱۴۰۴ به نام سرمایه گذاری برای تولید با مشارکت مردم از تمامی سرمایه‌گذاران، به‌ویژه فعالان حوزه گردشگری، برای سرمایه‌گذاری در مناطق غربی استان هرمزگان دعوت به عمل آورد.
کد خبر: ۷۵۲۳۶۹
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰ - 06June 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بندرعباس، احمد جباری با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر گردشگری در سواحل غرب هرمزگان، از جمله بندرلنگه، بندرچارک، پارسیان ، بندرکنگ جزایر همجوار و آثار باستانی بستک اعلام کرد: امروز غرب هرمزگان یکی از مناطق مستعد و بکر کشور برای توسعه صنعت گردشگری است. ما این آمادگی را داریم که با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی، تمامی موانع پیش‌روی سرمایه‌گذاران را برطرف کنیم تا زمینه تحقق شعار سال فراهم شود. توسعه بدون حضور بخش خصوصی ممکن نیست و ما باید از این فرصت تاریخی برای جهش در تولید و اشتغال استفاده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه دعوت به سرمایه‌گذاری صرفاً محدود به بخش گردشگری نیست، افزود: غرب هرمزگان علاوه بر جاذبه‌های گردشگری، در حوزه‌های مهمی همچون نفت و گاز، پتروشیمی، صنایع تبدیلی، شیلات و پرورش آبزیان نیز ظرفیت‌های بالقوه و آماده‌ای برای سرمایه‌گذاری دارد. در همه این زمینه‌ها زیرساخت‌های لازم در حال توسعه است و ما از حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی حمایت کامل خواهیم کرد.

نماینده غرب هرمزگان همچنین از سرمایه‌گذاران کشورهای حاشیه خلیج فارس به‌طور خاص دعوت کرد تا با بهره‌گیری از روابط فرهنگی، جغرافیایی و اقتصادی دیرینه، در طرح‌های توسعه‌ای منطقه مشارکت کنند.

امنیت بالا، دسترسی آسان به بازارهای منطقه‌ای، وجود نیروی کار جوان و زیرساخت‌های رو به رشد از جمله عواملی هستند که غرب هرمزگان را به گزینه‌ای مطمئن برای سرمایه‌گذاری در جنوب ایران تبدیل کرده‌اند.

جباری در پایان تاکید کرد: این منطقه آمادگی جهش اقتصادی را دارد، به شرط آن‌که با نگاه ملی و با مشارکت واقعی مردم و سرمایه‌گذاران، مسیر توسعه را هموار کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها