خانواده شهدای حادثه تروریستی کرمان برای دیدار با رهبر انقلاب مشتاق هستند

خانواده شهدا و جانبازان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان در ١٣ دی ماه سال قبل مصادف با پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، مشتاق دیدار با رهبر معظم انقلاب هستند.
کد خبر: ۷۱۳۳۱۱
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۳ - 16December 2024

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان،خانواده شهدا و جانبازان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان در ١٣ دی ماه سال قبل مصادف با پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، در گفتگوهايي از اشتیاق خود برای دیدار با رهبر معظم انقلاب گفتند.

خانواده شهدای حادثه تروریستی کرمان برای دیدار با رهبر انقلاب مشتاق هستند

خانواده‌های شهدا و جانبازان این حادثه، اعلام کردند که با توجه به گذشت ١١ ماه از این حادثه تروریستی، قطعا دیدار با رهبر معظم انقلاب می‌تواند در تقویت روحیه معنوی آنها تاثیر گذار باشد.

آنها، بهره مندی از سخنان مقام معظم رهبری را نیز در این راستا، برای آرامش قلبی و روحی خود ارزشمند می‌دانند.

امام جمعه کرمان نیز چندماه پیش از پیگیری دیدار خانواده شهدای این حادثه با مقام معظم رهبری خبر داده بود.

شایان ذکر است، در اثر دو حادثه انتحاری ١٣ دی ماه ١٤٠٢ در گلزار شهدای کرمان ٩٧ نفر شهید شدند و قریب ٥٠٠ نفر مجروح شدند.

این حادثه بزرگترین حادثه تروریستی تاریخ ایران بوده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار