کاظمی: ۲ هزار مدرسه مجهز به نیروگاه خورشیدی می‌شوند

وزیر آموزش و پرورش گفت: هر نیروگاه خورشیدی در مدرسه حدود ۲۰ کیلو وات برق تولید خواهد کرد که ۵۰ درصد از آن برای مصرف مدرسه و باقی به شبکه برق کشور تزریق خواهد شد.
کد خبر: ۷۱۴۷۰۲
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳ - 23December 2024

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، «علیرضا کاظمی» وزیر آموزش و پرورش ضمن تقدیر از اقدام ارزشمند و ماندگار خیرین و استاندار اصفهان در افتتاح نیروگاه خورشیدی دریک مدرسه اوتیسمی اظهار داشت: راه‌اندازی این نیروگاه خورشیدی تجمیعی ۲۰۰ کیلوواتی در مدرسه کودکان اوتیسمی اقدامی ارزنده و ماندگار خواهد بود. از این‌رو از خیرین و مسئولانی که در این زمینه گام‌های مؤثر برداشتند قدردانی می‌کنم.

کاظمی: ۲ هزار مدرسه مجهز به نیروگاه خورشیدی می‌شوند

امضای تفاهم نامه خیرین با بیش از ۲ هزار مدرسه جهت راه اندازی نیروگاه خورشیدی

وی از امضای تفاهم‌نامه خیرین با بیش از ۲ هزار مدرسه جهت راه اندازی نیروگاه خورشیدی خبر داد و گفت: بنا شد بر اساس این تفاهم‌نامه برای هر مدرسه یک نیروگاه خورشیدی نصب شود.

درآمدزایی برای مدارس از طریق راه اندازی نیروگاه خورشیدی

وزیر آموزش و پرورش؛ هر نیروگاه خورشیدی در مدرسه قریب به ۲۰ کیلو وات برق تولید خواهد کرد که ۵۰ درصد از آن برای مصرف مدرسه و باقی به شبکه برق کشور تزریق خواهد شد؛ لذا این اقدام می‌تواند سبب کسب درآمد مناسبی برای مدارس طرف قرارداد شود.

کاظمی در ادامه افزود: تدابیر وزیر کشور و استانداران در شرایطی که کشور با ناترازی انرژی مواجه است، بسیار ارزشمند است، زیرا این بحران ناترازی انرژی تا حدودی مدیریت شده است و این امر حاصل همفکری، هماهنگی در کشور با محوریت وزارت کشور است.

فرهنگ سازی یکی از مأموریت‌های مهم آموزش و پرورش است

وی فرهنگ‌سازی را یکی از مأموریت‌های وزارت آموزش و پرورش دانست و افزود: آموزش و پرورش به عنوان نهاد متولی تعلیم و تربیت خود را مکلف می‌داند که در بخش‌های مختلف این موضوع کمک کند.

کاظمی به اقداماتی که وزارت آموزش و پرورش در خصوص مدیریت انرژی انجام داده، اشاره کرد و گفت: راه اندازی پویش‌ها، ارسال پیام‌ها و دستورالعمل‌ها و همچنین تقسیم کار بین دانش‌آموزان و استفاده از ظرفیت تشکل‌ها از جمله اقداماتی بوده که در این خصوص صورت گرفته است.

ناترازی انرژی فرصتی برای اقدامات خلاقانه در ایجاد زیرساخت‌های نوین است

وی با تاکید بر این‌که ناترازی انرژی فرصتی برای اقدامات خلاقانه و نوآورانه در ایجاد زیرساخت‌های نوین است، افزود: در کنار این فرصت‌ها باید فرهنگ مصرف انرژی را به یک فرهنگ پایدار و نهادینه شده در خانواده و جامعه تبدیل کرد.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار