رییس جمعیت هلال احمر درباره اقدامات این سازمان در جنگ ۴۰ روزه توضیحاتی ارائه کرد.
معاون عملیات سازمان امدادونجات، با اشاره به پیشبینی رعدوبرق، وزش باد شدید و احتمال وقوع سیلاب در برخی مناطق کشور، از آمادهباش کامل نیروهای امدادی در ۱۸ استان خبر داد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: همه مدارس کشور باید هیئت امنایی شوند و هدف ما از این کار توسعه عدالت آموزشی و استفاده از ظرفیتهای موجود در محله، منطقه و استانها برای تقویت کیفیت آموزشی مدارس است.
با امضای تفاهم نامهای، شیعیان ترکیه برای ساخت مدرسهای به نام شهدای دانشآموز مدرسه شجره طیبه میناب پای کار مدرسهسازی آمدند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در بازسازی مدارس آسیبدیده از جنگ مشارکت داشتند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه قصد داریم رانت مدارس خاص را از بین ببریم گفت: خدمات به فرزندان شاهد و ایثارگر را ۱۰۰ برابر افزایش خواهیم داد.
وزیر آموزش و پرورش، نحوه ساماندهی ارزشیابی پیشرفت تحصیلی نوبت دوم دانشآموزان در دورههای تحصیلی ابتدایی، اول متوسطه و در دروس غیر نهایی دوره دوم متوسطه را ابلاغ کرد.
در پی صدور هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی مبنی بر پیشبینی رگبار باران و احتمال بارش تگرگ در مناطق مختلف کشور، معاون عملیات سازمان امدادونجات، از آمادهباش کامل نیروهای عملیاتی خبر داد.
رئیس مرکز منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش گفت: از اول فروردین تا کنون بیش از ۵۰ هزار مورد جدید وارد چرخه بررسی پرونده رتبهبندی و احکامشان صادر شده است.
دبیر قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی وزارت آموزش و پرورش از آغاز اجرای طرح شهید روحالله عجمیان با هدف بهسازی و شادابسازی ۷۵ هزار کلاس درس در مناطق کمبرخوردار خبر داد.