مديركل امور زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منكر كشور:

«دشمن‌شناسی» رمز پیروزی در جنگ شناختی است

محمودی گفت: در جنگ شناختی که ملت ایران درگیر آن است تنها دو جبهه موافق و مخالف وجود دارد و این جنگ فقط قربانی می‌گیرد؛ بر همین اساس برای غلبه کردن بر دشمن در این جنگ، باید اول باید دشمن را شناخت و سپس وارد میدان شد.
کد خبر: ۷۱۵۱۳۵
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶ - 25December 2024

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، نشست علمی نخبگان با موضوع نقش الهام‌بخش بانوان تاثیرگذار در ارتقای امنیت اجتماعی و نظام خانواده با تاسی از بانوی اسلام حضرت زهرا (س) با حضور «زهرا محمودی» مدیرکل امور زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، «فاطمه سلیمی» رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد، دبیران عفاف و حجاب شورا‌های امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر ادارات استان و جمعی از صاحب‌نظران در جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

«دشمن‌شناسی» رمز پیروزی در جنگ شناختی است

زهرا محمودی در این نشست اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی بار‌ها در سخنرانی‌های خود به جایگاه زنان در جامعه تاکید کردند و فرمودند درست است که زنان نیمی از جامعه را تشکیل می‌دهند، اما نیم دیگر جامعه را می‌سازند و این موضوع جایگاه ویژه زن در جامعه اسلامی را می‌رساند.

وی افزود: ما در جنگ شناختی هستیم و در این جنگ فقط قربانی داریم. در این جنگ تنها دو جبهه موافق و مخالف وجود دارد. در جنگ شناختی اول باید دشمن را بشناسیم سپس وارد میدان شد.

مدیرکل امور زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: چرا دیگران فکر می‌کنند باید برخیزند و از زنان دفاع کنند؟ ما امروز در ایران مساله زنان را با تفکر فمینیسم نداریم و هیچگاه زن را در مقابل چیزی مانند مرد، مادری و مسئولیت قرار نمی‌دهیم.

محمودی بیان داشت: در جنگ کنونی دشمن صنعت زیبایی را ترویج داده و قصد دارد با زن صورت‌بندی در ظاهر، از زن به‌عنوان ابزار استفاده کند. در این صنعت مردان استفاده کننده و زنان ضایع شونده هستند. در این صنعت دشمن قصد دارد زن را تباه کند که هوشیاری جامعه زنان در سراسر ممالک اسلامی اسن توطئه دشمن را خنثی می‌کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار