یادداشت/

عیسای مبارز

جامعه بیدار مسیحیت علیه یهود صهیون بزودی شاهد آن لحظه‌ای خواهند بود که یکی از ارکان خاص حکومت حضرت مهدی، پیامبرشان حضرت عیسی است که با اقتدا به مهدی موعود (عج)، نفس مسیحایی خود را برای احیای جامعه مرده می‌دمد تا مبارزه خویش را برعلیه ظالمان کامل کند.
کد خبر: ۷۱۵۳۲۸
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰ - 26December 2024

گروه استان‌های دفاع‌پرس- «طاهره قادری» فعال فرهنگی؛ گروهی منکر ثوابُ عقابُ قیامت، گروهی بنده زرق و برق دنیا و گروهی بنده خواهش‌های نفسانی. مردمی متکبر و مغرور و جاه‌طلب که در پنهان مشغول منکرات، اما ریاکار و متظاهر و عوام فریب! در این هنگام جبرئیل رسالت را برعیسی علیه‌السلام ابلاغ می‌کند؛ او اکنون صاحب انجیل و تصدیق‌کننده تورات است. 

عیسای مبارز

پیامبری خستگی‌ناپذیر که همواره در حال مبارزه با ستمگران و عیاشان یهود است. پیامبری است با شهامت و معترض به فساد و اخاذی یهودیان منحرفِ زمان؛ پیامبری با جنبه رحمانی و صلح‌آمیز، مظهر جمال و کمال؛ و پیامبری مهربانُ متواضع با مومنان! 

شجاعت عیسی در ابلاغ رسالت مانند تیری بر قلب یهودیان منحرف اصابت کرد. توجه مردم به عیسی و گسترش دعوت او، یهود را وحشت‌زده می‌کرد که مبادا عیسی انقلابی به پا کند، استدلال‌های عقلی او عقاید انحرافی یهود را باطل می‌کرد؛ و این حضرت عیسی علیه‌السلام بود که مفهوم همسایگی را در جامعه احیا کرد تا برادری و برابری را به همراهانش بیاموزد، آن زمان که فقیهان از او پرسیدند آیا بزرگترین حکم شریعت کدام است؟فرمود: حکم اول، خدا را به تمام دل و ذهن دوست بدار و حکم دوم، همسایه خود را، چون خویشتن دوست بدار که تمام شریعت و کتب پیامبران وابسته به این دو حکم است. 

طبق آموزه‌های مسیح مفهوم همسایگی در شریعت شان بسیار حساس است، تفکری کاملا دینی بهمراهی جنبه روحانی مسیح که مردم را علیه ظلم و جور ستمگران بر می‌انگیخت. آتش خشم و غضب یهود شعله‌ور می‌شد ترس از انقلاب عیسی علیه‌السلام، یهود را برآن داشت تا جنگ رسانه‌ای را علیه پیامبر سر بگیرند، آنان چهره عیسی را در میان سیاستمداران یهودی مخل نظم اجتماعی و برهم زننده آسایش مردم و آشوب‌طلب معرفی کردند تا رجال سیاست و خواص جامعه را در دشمنی با حضرت عیسی باخود همراه کنند.

تبلیغات مخرب رسانه‌ای یهود، عیسی علیه السلام را تا مرز شهادت کشاند و این دستان مهربان خدا بود که نَفَس مسیحای او را برای کمک به قیامی بزرگتر حفظ کرد!

ناصره یا بیت‌الحم زادگاه عیسی همسایه غزه شاهد خون‌های به ناحق ریخته مظلوم‌ترین مظلومان است و اینک زمان آن رسیده تا آن دسته از پیروان عیسی علیه‌السلام که معترض به سکوت کاهنان اعظم یهودی در خشونت وحشیانیه صهیونیست‌اند، مانند نفَسِ مسیحایی عیسی جامعه خویش را احیا کنند و آن دسته از مسیحیت پروتستان را که زمین حاصلخیز یهوداند را از این غفلت بیدار کنند تا هرچه سریعتر زمینه ظهور مجدد عیسی مسیح را برای تکمیل قیامش در کنار منجی خاتم فراهم سازند.

جامعه بیدار مسیحیت علیه یهود صهیون بزودی شاهد آن لحظه‌ای خواهند بود که یکی از ارکان خاص حکومت حضرت مهدی، پیامبرشان حضرت عیسی است که با اقتدا به مهدی موعود (عج)، نفس مسیحایی خود را برای احیای جامعه مرده می‌دمد تا مبارزه خویش را برعلیه ظالمان کامل کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار