یادداشت/

۹ دی تقابل حق و باطل

حماسه ۹ دی نشان داد که مردم بصیر ایران، فارغ از مشکلات و سلایق مختلف سیاسی و جناحی، در پایبندی و دفاع از مقدسات اسلامی و پشتیبانی از ولایت فقیه هیچگاه کوتاه نیامده و همچون سدی مستحکم در برابر دسیسه‌های بدخواهان دین و میهن اسلامی بصورت یکپارچه و متحد ایستادگی می‌کنند.
کد خبر: ۷۱۵۶۶۱
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۳ - 28December 2024

 گروه استان‌های دفاع‌پرس- سعید اللهیاری؛ نهم دی ماه یادآور روزی است که مردم مؤمن، انقلابی و ولایتمدار ایران اسلامی در واکنش و اعتراض به رفتار برخی خواص مردود و ورشکسته سیاسی و قانون گریز که اسیر مقام و مطامع زودگذر دنیوی شده بودند، عده‌ای را که با هتک حرمت عاشورا، با حمله به صفوف نماز و اجتماع عزاداران حسینی و اهانت به تصاویر امام راحل و رهبری و آتش زدن اموال عمومی و بیت المال و به بهانه انتخابات، اما «اصل نظام» را نشانه گرفته بودند، به خیابان‌ها کشاندند و احساسات پاک مردم متدیّن و انقلابی را به قدری جریحه‌دار کردند که حضور خودجوش و میلیونی مردم را در سراسر کشور در پی داشت.

نهم دی تجلّی بصیرت و اراده ملّت در «یوم الّله» دیگر

مردم خداجوی ایران اسلامی با حضور مثال زدنی و کم نظیر خود در صحنه و اعلام انزجار از ساختارشکنان و توهین کنندگان به مقدسات، حماسه‌ای ماندگار در دفاع از انقلاب اسلامی، ارزش‌های دینی و رهبری را خلق نمودند و بار دیگر محاسبات دشمنان کینه توز این مرز و بوم  که بر پایه اهداف سلطه جویانه آنها طرحریزی شده بود را بر هم زدند و به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی: «همین جوانها، همین نسل سوم انقلاب. آن سیلی محکم را به صورت کسانی نواختند که سعی‌شان این بود که مسیر حرکت اسلامی را با ایجاد فتنه منحرف کنند». (بیانات رهبری، ۱۳۹۳/۱۰/۱۷)

حماسه ۹ دی ۱۳۸۸ نشان داد که مردم بصیر ایران، فارغ از مشکلات و سلایق مختلف سیاسی و جناحی، در پایبندی و دفاع از مقدسات اسلامی و پشتیبانی از ولایت فقیه هیچگاه و در هیچ شرایطی کوتاه نیامده و همچون سدی مستحکم در برابر دسیسه‌های بدخواهان دین و میهن اسلامی بصورت یکپارچه و متحد ایستادگی می‌نمایند و بدینگونه حماسه ۹ دی به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب به یک «حادثه ماندنی در تاریخ ما» تبدیل شد (بیانات رهبری، ۱۳۹۰/۹/۲۱) و دست ردی بر سینه دشمنانی زد که از آغازین روز‌های پیروزی انقلاب سودای براندازی انقلاب و جمهوری اسلامی را در سر داشتند و آب سردی شد بر آتشی که فتنه گران خارجی و ایادی داخلی آنها در صدد شعله ور ساختن آن بودند.

در این حال آنچه که باید به آن توجه ویژه داشت و از آن غافل نشد، به خصوص در شرایطی که امروزه جهان اسلام و جبهه مقاومت اسلامی بیش از هر زمان دیگری با اقدامات ضد بشری و ددمنشانه صهیونیسم بین الملل مواجه است، این است که دشمن زخم خورده از انقلاب اسلامی، به اقتضای ذات پلید و کینه توزانه خود همواره در کمین است تا به طرق مختلف فتنه‌های دیگری را در جهت نیل به مقاصد شیطانی خود ساماندهی کند؛ لذا لازمه مقابله با وقایع مشابه و فتنه انگیزی‌های جبهه استکبار، بنا به توصیه‌های مؤکّد رهبر معظم انقلاب اسلامی، جهاد تبیین و بصیرت افزایی از جنس همان بصیرتی است که مردم خداجو و انقلابی ما در ۹ دی در برابر دیدگان جهانیان به نمایش گذاشتند و از این رهگذر، امت اسلامی ان‌شاءالله با استعانت از نصرت‌های خداوند متعال و تمسّک به چشمه سار زلال وحی، که: ِانّ الله یُدافِعُ عَن الَّذینَ امَنوُا (حج-۳۸) و عنایات خاصّه اهل بیت علیهمُ السّلام که همواره شامل حال انقلاب اسلامی و ملت با ایمان ایران بوده است، بتوانند دشمنان این مرز و بوم را مأیوس و  همچون گذشته آنها را در رسیدن به اهداف ظالمانه و استکباری خود ناکام گذارند.  

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار