حجتالاسلام قمی: حاج قاسم فخر عصر ما و دستپرورده امامین انقلاب اسلامی است
به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاعپرس، حجتالاسلام «محمد قمی» رئیس سازمان تبلیغات اسلامی عصر امروز (شنبه) در مراسم اختتامیه کنگره شهید القدس که در تالار رودکی برگزار شد، اظهار داشت: شاید اگر امروز از شهید سلیمانی میخواستیم نکتهای به ما بگوید از سرچشمه این برکات در این عصر و وجود حضرت امام نکتهای میگفتند.

حجتالاسلام قمی با اشاره به اینکه شهید سلیمانی فخر عصر ما و دست پرورده امامین انقلاب اسلامی است، گفت: سردار دلها فخر اسلام، نماد مقاومت و نماد بلندیهایی است که ما امروز به آنها میبالیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه مکتب حاج قاسم یک تشعشع و امدادی از مکتب امامین انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: یکی از خادمان تبیین مکتب حاج قاسم و مکتب مقاومت هنرمندان و شاعران هستند که میتوانند با درک مقاومت در این حوزه به خوبی عمل کنند.
انتهای پیام/ 271


