۱۷ هزار بانوی مسجدی روایتگر جبهه مقاومت شدند

سومین «مهرواره بانور» که تا ۱۲ بهمن‌ تمدید شده است، توانست ۱۷ هزار بانوی مسجدی را در فضای مجازی، روایتگر جبهه مقاومت کند.
کد خبر: ۷۱۷۶۸۴
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸ - 05January 2025

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی سومین «مهرواره بانور» را از ولادت حضرت زینب (س) تا ولادت حضرت زهرا (س) برگزار کرد که بیش از ۱۷ هزار بانوی مسجدی پای کار آمدند تا روایتگر اقدامات جبهه مقاومت باشند. به‌دلیل تقضای علاقه‌مندان و همچنین ادامه داشتن نبرد جبهه مقاومت با دشمن صهیونیستی، این عملیات رسانه‌ای تا ۱۲ بهمن‌ تمدید شد.

افراد برای حضور در این عملیات رسانه‌ای، ابتدا باید یک نانورسانه در «اینستاگرام»، «تلگرام» یا «بله» راه‌اندازی و حداقل ۲۰۰ نفر از همه‌محله‌ای‌های خود را جذب و در نهایت هرروز در حمایت از جبهه مقاومت محتوا منتشر کنند. مدرسه هدایت هم برای آموزش هربخش این عملیات کمک‌رسان است.

برای کمک‌رسانی به محتوای این عملیات هم سایت mehrvare-banoor.ir راه‌اندازی شده است تا افراد خوارک رسانه‌ای لازم خود را برای تولید محتوا دریافت کنند.

همچنین در حسینیه هدایت هم محتوا‌های آماده جهت بازنشر وجود دارد.

۱۷ هزار بانوی مسجدی روایتگر جبهه مقاومت شدند

این مهرواره به‌دنبال ایجاد یک حرکت نهضتی رسانه‌ای در میان بانوان مسجدی است. هدف اصلی این مهرواره شناسایی و تقدیر از بانوان کنشگر و تشکیل هسته‌های مقاومت رسانه‌ای در محله‌ها است تا بانوان با تولید محتوا در فضای مجازی جهاد برادران خود را در جبهه مقاومت تکمیل کنند.

علاقه‌مندان برای شرکت در این طرح باید «یا زهرا» را به ۵۰۰۰۹۶۵۰۰ پیامک کنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین «رضا عزت‌زمانی» معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی در مورد این عملیات گفت: ما در سازمان تبلیغات در دورانی که مواجهه جبهه حق و باطل به سخت‌ترین شرایط و پیچیده‌ترین زمان خود رسیده است، خود را دستگاه تبلیغات جنگ می‌دانیم. این جنگ شروع شده است. در سال‌های گذشته مخفی و نرم بود، اما امروز رسمی و علنی شده است. در سال‌های گذشته خویشتن‌داری جبهه مقاومت داشتیم، اما امروز دیگر جنگ علنی شده است.

وی افزود: مهم‌تر از جنگ نظامی، جنگ پیچیده شناختی است که دشمن محکم در آن ایستاده است و در تمام عرصه‌های ممکن آن به میدان آمده است. از بارزترین عرصه‌های این جنگ، روایت و رسانه است. اگر در فضای شناختی، روایت و رسانه بعد از میدان است، در جنگ شناختی، جنگ از روایت آغاز می‌شود.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها