فرمانداری شهرستان سملقان:

دشمن به دنبال ایجاد تفرقه و کمرنگ کردن اشتراکات بین شیعه و سنی است

مکرمی گفت: دشمن به دنبال ایجاد شکاف، اختلاف و تفرقه و  کمرنگ کردن اشتراکات و دامن زدن به اختلافات بین شیعه و سنی در ایران است. با وفاق و همدلی در جهت توسعه اقتصادی شهرستان گام برداریم.
کد خبر: ۷۱۷۹۱۵
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳ - 06January 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان شمالی، «اسماعیل مکرمی» سرپرست فرمانداری شهرستان سملقان در دیدار علمای اهل سنت ضمن اشاره به وجود همدلی و وحدتی که میان اقوام مختلف در استان و تجلی عینی وحدت بین شیعه و سنی، اظهارداشت:دشمن به دنبال ایجاد شکاف، اختلاف و تفرقه و  کمرنگ کردن اشتراکات و دامن زدن به اختلافات بین شیعه و سنی در ایران است. با وفاق و همدلی در جهت توسعه اقتصادی شهرستان گام برداریم.

دشمن به دنبال ایجاد تفرقه و کمرنگ کردن اشتراکات بین شیعه و سنی استوی با بیان اینکه امنیت و وحدت در کشور بالاترین نعمتی است که خداوند نصیب ما فرموده است، افزود: جمهوری اسلامی ایران از نعمت خدادادی و ارزشمند امنیت برخوردار است و ما این امنیت را مدیون مردمی هستیم که در مرز‌های مشترک ایران با کشور‌های دیگر مستقر می‌باشند.

سرپرست فرمانداری شهرستان سملقان ضمن اشاره به اینکه مردم عزیز اهل سنت و شیعه  این شهرستان با وحدت در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و این نشان می‌دهد که شهرستان مستعد خادمی و خدمتگزاری است، تصریح کرد: علاوه بر آن اقوام خراسان شمالی در هشت سال دفاع مقدس با وجود اینکه فاصله خیلی زیادی با جبهه‌های جنگ داشتند، اما شهدای زیادی را از اقوام شیعه و سنی تقدیم انقلاب کرده اند.

مکرمی در ادامه با بیان اینکه اعتقاد و پایبندی به آموزه‌های دین اسلام یکی از مهمترین علل وجود وحدت در میان اقوام این منطقه است و از سوی دیگر در میان اقوام خراسان شمالی ولایت‌مداری، اخلاق‌مداری، حسن همجواری و نوعدوستی وجود دارد. وجود این خصیصه  سبب ایجاد وحدن است، بیان کرد: امروز با وحدت و همدلی و وفاق می‌شود خیلی از کار‌ها را انجام داد و توسعه اقتصادی در شهرستان را محقق کرد.

وی در پایان با بیان اینکه شهرستان سملقان استعداد‌های بالقوه خوبی دارد که باید با تلاش شبانه‌روزی بالفعل شوند، گفت: نگاه و سیاست ما وفاق و همدلی و صمیمیت در جهت توسعه اقتصادی شهرستان است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار