فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ خبر داد؛

کلاهبرداری میلیاردی با رسید ساز جعلی در سیمرغ

سرهنگ «اسدی» از دستگیری عامل کلاهبرداری با رسید ساز جعلی از طلافروشی و لوازم خانگی به ارزش ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در شهرستان سیمرغ خبر داد.
کد خبر: ۷۱۸۵۵۷
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۱ - 08January 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ «حسین اسدی» فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ امروز در جمع خبرنگاران از دستگیری عامل کلاهبرداری با رسید ساز جعلی از طلافروشی و لوازم خانگی به ارزش ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

کلاهبرداری میلیاردی با رسید ساز جعلی در سیمرغ

وی در تشریح این خبر اظهار داشت: با توجه به شکایت تعدادی از شهروندان به شعبه مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی شهرستان سیمرغ مبنی بر خرید تلفنی طلا توسط شخصی ناشناس و ارسال رسید بانکی از طریق واتساپ و دریافت کالا به واسطه اعزام اسنپ اقدام به کلاهبرداری می‌کرد که موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

اسدی افزود: در تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی مشخص شد، متهم با شناسایی سوژه موردنظر بدون مراجعه حضوری به محل اقدام به خرید طلا از طلا فروشی کرده و از طریق واتساب با ارائه رسید جعلی و تراکنش بانکی و دریافت طلا به واسطه اعزام اسنپ اقدام به کلاهبرداری می‌کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ بیان کرد: ماموران با اقدامات فنی و اطلاعاتی متهم را شناسایی و پس از اخذ دستور قضایی و طی یک عملیات غافلگیرانه و پلیسی دستگیر کردند.

وی ادامه داد: با توجه به کشف تعداد ۲۲ سیم کارت و دو دستگاه گوشی همراه از متهم و بررسی محتویات تلفن همراه بناچار در مقابل مستندات ارائه شده لب به اعتراف گشود و بیان داشت؛ ابتدا طلافروشی، لوازم خانگی و ... را شناسایی و پس از اعزام راننده اسنپ و تماس با فروشنده اقدام به خرید می‌کردم و پس از اعلام قیمت از سوی فروشنده با ارسال یک فیش جعلی که بصورت پایا بوده جنس اعم از طلا و لوازم خانگی توسط فروشنده به راننده اسنپ تحویل و از آن طریق راننده اسنپ بدون اطلاع از موضوع آنها را به شخص خریداری که با استفاده از سامانه شیپور و دیوار شناسایی می‌شده تحویل و خریدار در قبال تحویل وسایل مبلغ را به حسابم واریز می‌کرد.

اسدی عنوان کرد: همچنین طی بررسی تلفن همراه متهم مشخص شد به غیر از کلاهبرداری در سطح استان مازندران اقدام به کلاهبرداری در استان‌های گیلان، گلستان، اصفهان، فارس و چهارمحال و بختیاری و ... می‌کرد که برابر شماره‌های موجود در پیش فاکتور‌های ارائه شده و شماره شبای آنان، شکات شناسایی و طی تماس تلفنی به آنان اطلاع رسانی شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار