عشق به اهل‌بیت جنت‌آبادی‌ها را دور هم جمع کرد

اجرای طرح توسعه مهدیه جنت‌آباد با اتحاد و همدلی مردم در زیر پرچم امام حسین (ع) آغاز شد.
کد خبر: ۷۱۹۱۶۵
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰ - 12January 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «حسن قندهاری» مسئول توسعه مهدیه جنت‌آباد اظهار داشت: باهدف تعظیم شعائر الهی و میزبانی از عزاداران سیدالشهدا علیه‌السلام در عاشورای ۱۴۰۴و با اتحاد و انسجام مردم پروژه بهسازی و توسعه مهدیه شهر جنت‌آباد با حضور داوطلبانه و جهادی اقشار مختلف و هزینه‌های مردمی آغاز شد.

عشق به اهل‌بیت جنت‌آبادی‌ها را دور هم جمع کرد

وی افزود: باتوجه به اجتماع بزرگ عاشورائیان ۱۴۰۴ و برگزاری همه ساله مراسم عزاداری عاشورای حسینی به طور تجمیعی در یک منطقه و از آن جهت که این میزبانی در سال آینده بر عهده شهر جنت‌آباد است با نظرسنجی ستاد برگزاری مراسم عاشورا تصمیم بر این شد که طرح توسعه مهدیه فعلی شهر که مساحت آن ۵۰۰ متر مربع است با مشارکت محبان اهل‌بیت علیهم‌السلام به حدود هزار و ۵۰۰ متر مربع گسترش پیدا کند.

مسئول توسعه مهدیه جنت‌آباد گفت: برای بهسازی و توسعه این مهدیه اعتباری بالغ بر۴ میلیارد تومان برآورد شده است که با مشارکت بالای مردم خونگرم شهرجنت‌آباد هزینه‌ها با حضور جهادی استادکاران و کارگران به نصف خواهد رسید و مبالغی دیگر که مربوط به مصالح و سایر موارد هست با جمع‌آوری کمک‌های نقدی تامین خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار