تل‌آویو به دنبال اسکان یک میلیون صهیونیست در کرانه باختری

یک وزیر صهیونیست در سخنانی گستاخانه خواهان اسکان یک میلیون صهیونیست در کرانه باختری شد.
کد خبر: ۷۱۹۳۸۲
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۰ - 13January 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از عربی ۲۱، «اسحاق گولدکتف» وزیر شهرک سازی رژیم صهیونیستی در سخنانی گستاخانه خواهان اسکان یک میلیون صهیونیست در کرانه باختری شد.

تل‌آویو به دنبال اسکان یک میلیون صهیونیست در کرانه باختری

وی خطاب به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید از شرایط به وجود آمده استفاده کرده و شهرک‌سازی‌ها را در کرانه باختری گسترش دهد.

در حال حاضر تعداد شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری به بیش از ۷۷۰ هزار تن می‌رسد که در ۱۸۰ شهرک مستقر هستند.

این در حالی است که نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست به صورت روزانه به مناطق مختلف کرانه باختری حمله کرده و ده‌ها فلسطینی را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند.

از زمان آغاز تجاوز به نوار غزه، در کرانه باختری نیز دست کم ۸۴۷ فلسطینی بر اثر حملات نظامیان صهیونیست به شهادت رسیده‌اند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار