فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل:

رزمایش ۱۲ هزار نفری سپاه در اردبیل برگزار می‌شود

سردار «محمدی اصل» گفت:رزمایش ۱۲ هزار نفری سپاه با پیام آمادگی همه جانبه بسیجیان در مقابل هر نوع تهدید و هدف نمایش قدرت نظامی و مردمی بودن سپاه برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۱۹۹۵۶
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۶ - 16January 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اردبیل؛ سردار «غلامحسین محمدی اصل»فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل بعدظهر روز گذشته (چهارشنبه) در نشست با خبرنگاران اظهار داشت رزمایش ۱۲ هزار نفری پیامبر اعظم در استان اردبیل با پیام آمادگی همه جانبه بسیجیان در مقابل هر نوع تهدید و هدف نمایش قدرت و مردمی بودن نظام و سپاه برگزار می‌شود.
 
وی با بیان اینکه بسیج اصلی‌ترین نیروی قدرت‌ساز و ترکیبی از واقعیت‌های میدانی و جلوه‌های حماسی است، افزود: بسیج این است که با عوامل ثبات و اقتدار می‌توان همه معادلات جنگ را تغییر داد.
رزمایش ۱۲ هزار نفری سپاه در اردبیل برگزار می‌شود
 
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل بیان کرد: رزمایش بزرگ ۱۲ هزار نفره استان دارالارشاد مرکز تشیع با حضور اقشار مختلف جامعه در اردبیل، جهادگران و اعضای گردان‌ها روز یکشنبه ۳۰ دی ماه برگزار خواهد شد.
 
سردار محمدی اصل ادامه داد: این رزمایش یک رزمایش فرهنگی و رزمی محسوب می‌شود که یک پیام مهم دیگر دارد و آن اینکه با حضور نوجوانان و جوانان در این رزمایش و قدرت‌نمایی بسیج و سپاه در عرصه‌های مختلف متوجه این خروش و جوشش مردمی در ایران باشند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار