به گزارش دفاعپرس از همدان، «حمید ملانوریشمسی» استاندار همدان در پی درگذشت حاج «نادعلی نجاری» پدر شهیدان «علیرضا و عقیل نجاری» پیام تسلیتی صادر کرد، متن پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ»
خبر درگذشت مرحوم حاج «نادعلی نجاری»، پدر بزرگوار و معزز دو شهید والامقام، «علیرضا و عقیل نجاری»، موجب اندوه و تأثر فراوان گردید.
این انسان وارسته که عمر گرانبهای خود را در مسیر تربیت فرزندانی شایسته و ایثارگر سپری کرد، با تقدیم عزیزترین سرمایههای خویش به اسلام و انقلاب، افتخاری ماندگار در تاریخ پرافتخار این سرزمین آفرید. بیتردید صبر و استقامت ایشان، الگویی از ایمان و پایبندی به ارزشهای الهی برای جامعه اسلامی خواهد بود.
اینجانب ضمن عرض تسلیت این ضایعه به خانواده محترم نجاری، مردم شریف استان همدان و جامعه معزز ایثارگران استان، از درگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید علو درجات و رحمت واسعه و برای بازماندگان ارجمند صبر و اجر مسئلت مینمایم.
یاد و راه شهیدان گرانقدر و مقام معنوی این پدر فداکار برای همیشه در دلها زنده و ماندگار خواهد بود.
انتهای پیام/