معاون سیاسی استاندار همدان خبر داد؛

افتتاح و کلنگ زنی ۱۰۹۴ پروژه به مناسبت دهه فجر در استان همدان

«امرایی» با بیان اینکه در دهه فجر امسال هزار و ۹۴ پروژه در سطح استان افتتاح و کلنگ زنی خواهند شد، گفت: هزار و ۲۶ پروژه افتتاح و ۶۸ پروژه کلنگ‌زنی خواهد شد.
کد خبر: ۷۲۲۷۰۲
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۸ - 29January 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، «حمزه امرایی» معاون سیاسی استاندار همدان امروز (چهارشنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت دهه فجر، اظهار داشت: امسال مراسم و برنامه‌های دهه فجر چند ویژگی خاص دارد و به دلیل تقارن با اعیاد شعبانیه بحث جشن محور بودن در جلسات مورد تاکید است که از این ظرفیت شادی آفرین استفاده کنیم.

افتتاح و کلنگ زنی ۱۰۹۴ پروژه به مناسبت دهه فجر در استان همدان

وی افزود: دهه فجر، دهه فجر انقلابیون است و باید بحث ایجاد نشاط اجتماعی را در این ایام مدنظر داشته باشیم.

معاون سیاسی استاندار همدان با بیان اینکه ستاد دهه فجر به ریاست فرمانداران در ۱۰ شهرستان استان تشکیل شده است، گفت: دهه فجر مربوط به مردم است و ما در جهت تسهیل موضوع تلاش می‌کنیم به همین منظور فرمانداران موظف شدند یک نفر را به عنوان نماینده مردم در ستاد دهه فجر به عنوان قائم مقام معرفی کنند.

وی دهه فجر را فرصت مناسبی برای تبیین دستاوردهای نظام و انقلاب دانست و عنوان کرد: توجه بر انسجام، همدلی و وفاق در برنامه‌های امسال مورد تاکید است این شعار ریشه در آرمان‌های اصیل انقلاب دارد.

امرایی تصریح کرد: دیگر وفاق شعار نیست بلکه یک ضرورت است و باید همه پای کار بیاییم و جشن انقلاب را باید به روستاها هم ببریم و از فرصت دهه فجر برای پاسخ به شایعات و تبیین امور برای مردم استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه در دهه فجر امسال هزار و ۹۴ پروژه در سطح استان افتتاح و کلنگ زنی خواهند شد، عنوان کرد: هزار و ۲۶ پروژه افتتاح و ۶۸ پروژه کلنگ‌زنی خواهد شد که پیش‌بینی شده برای ۲ هزار و ۳۰۰ نفر نیز اشتغال‌زایی داشته باشیم.

معاون سیاسی استاندار همدان با بیان اینکه ۲۲ کمیته در سطح استان و ۱۰ کمیته در شهرستان‌ها برای هرچه بهتر برگزار شدن برنامه‌های دهه فجر تشکیل شده است، گفت: پیش بینی شده در ۷۵ مکان در سراسر استان راهپیمایی ۲۲ بهمن برگزار شود.

وی به تشریح برخی برنامه‌های شاخص به مناسبت دهه فجر پرداخت و متذکر شد: تعویض ۵ هزار پرچم شهدا در۷۵ گلزار شهدا، تشکیل ۲۵۰ ستاد دانش آموزی، برگزاری ۴۰۰ نمایشگاه انقلاب، برگزاری اردوی جهادی و راهیان پیشرفت، تشکیل ۴۶ محفل قرآنی، نواختن زنگ انقلاب توسط ورزشکاران همدان، برگزاری جشنواره شب‌های هگمتانه، برگزاری هزار جشن در هزار روستا، برگزاری نمایشگاه صنایع دستی، برگزاری مسابقات ورزشی و برگزاری ایستگاه صلواتی از جمله این برنامه‌ها است.

انتهای پیام/

 

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار