فرمانده سپاه شهرستان سروستان:

برنامه‌های دهه مبارک فجر با روحیه امید و پیشرفت اجرا می‌شود

«مباشری» گفت: برنامه‌های دهه مبارک فجر امسال با روحیه امید، حرکت و پیشرفت، اجرا می‌شود.
کد خبر: ۷۲۲۹۸۹
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۶ - 30January 2025

به گزارش دفاع‌پرس از فارس، سرهنگ «حسین مباشری» فرمانده سپاه شهرستان سروستان در نشست خبری دهه فجر با تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و اعیاد پیش رو از همراهی قرارگاه ۱۱ گانه بسیج و ارتباط با سایر دستگاه‌ها گفت و اظهار داشت: ۲۳۲ برنامه متنوع به مناسبت چهل و ششمین سال پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

برنامه‌های دهه مبارک فجر با روحیه امید و پیشرفت اجرا می‌شود

وی با بیان اینکه دشمن در ۴۶ سال گذشته در تلاش بوده تا روحیه یاس و ناامیدی را در جامعه تزریق کند گفت: برنامه‌های دهه مبارک فجر با روحیه امید، حرکت و پیشرفت، اجرا خواهد شد.

فرمانده سپاه شهرستان سروستان از همکاری حوزه‌های مقاومت در اجرای برنامه‌های دهه مبارک فجر گفت و افزود: ۱۰ برنامه شاخص شهرستانی، بخشی و دهستانی با محوریت امنیتی، فرهنگی، اجتماعی، سازندگی، علمی و پژوهشی، ورزشی و…. از سوی حوزه‌ها، پایگاه‌های مقاومت بسیج و اقشار تخصصی، برگزارمی شود.

سرهنگ مباشری با اشاره به تقارن ماه شعبان و اعیاد شعبانیه با دهه مبارک فجر گفت: جشن‌های مختلف به منظور گرامیداشت اعیاد شعبانیه به میزبانی و مشارکت بسیج برگزارمی شود.

وی با بیان اینکه در هفته دفاع مقدس نماد «سنگر»، در هفته بسیج نماد «چفیه» و در دهه فجر نماد «پرچم» است، از اهمیت فضاسازی شهری گفت و ادامه داد: جلوه‌گری پرچم بسیار مهم است که در این راستا اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران را در میدان امام حسین (ع) با همکاری شهرداری و حضور مسئولان خواهیم داشت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار