نام‌گذاری ۵۰ مکان به نام مقدس شهدا در نیروی هوایی ارتش

در آستانه روز نیروی هوایی ارتش، ۵۰ ساختمان و مکان در ستاد نیروی هوایی و برخی از یگان‌های تابعه نهاجا، به نام مقدس شهدای این نیرو نام‌گذاری شدند.
کد خبر: ۷۲۳۵۶۶
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴ - 02February 2025

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، به‌مناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر و در آستانه نوزدهم بهمن روز نیروی هوایی ارتش، ۵۰ ساختمان و مکان در ستاد نیروی هوایی و برخی از یگان‌های تابعه نهاجا، به نام مقدس شهدای این نیرو نام‌گذاری شدند.

نامگذاری ۵۰ مکان به نام مقدس شهدا در نیروی هوایی ارتش

امیر سرتیپ خلبان «علی‌اکبر طالب‌زاده» معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش در حاشیه مراسم نام‌گذاری ۵۰ مکان به نام مقدس شهدای این نیرو، در جمع کارکنان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: وقتی تقویم پرافتخار نیروی هوایی را ورق می‌زنیم و ایثارگری و فداکاری کارکنان خدوم آن را نظاره می‌کنیم، با نام مردان بزرگی روبه‌رو می‌شویم که هر یک اسطوره‌ای ماندگار برای جامعه و به‌ویژه جوانان ما هستند.

امیر طالب‌زاده افزود: یکی از وظایف ما در این برهه حساس تاریخی این است که این بزرگ‍مردان را معرفی کنیم، یاد و خاطرشان را گرامی بداریم و در مسیر روشن آن‌ها قدم بگذاریم.

معاون هماهنگ‌کننده نهاجا با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، ضمن تشکر از دست‌اندرکاران این طرح خاطرنشان کرد: نام‌گذاری اماکن و پادگان‌ها به نام شهدا، تنها بهانه کوچکی است که ما با دیدن آن‌ها و مرور خاطراتشان همواره به یاد شهدا باشیم و بتوانیم راه و رسم آن‌ها را در زندگی خود پیاده سازیم و در معرفی آنان به جامعه تلاشی چند برابری داشته باشیم.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار