سردار طلایی‌نیک: یکصد دانشگاه پشتوانه قدرت دفاعی کشور/ آرزوهای دشمن روی کاغذ می‌ماند

 سخنگوی وزارت دفاع گفت: قبل از انقلاب ۹۰ درصد از تسلیحات وارداتی بود، اما در حال حاضر ۹۰۰ سامانه دفاعی و تسلیحاتی تولید می‌کنیم که یک نمونه آن سامانه موشکی باور ۳۷۳ است.
کد خبر: ۷۲۵۳۲۹
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸ - 09February 2025

به گزارش دفاع‌پرس از همدان، سردار «رضا طلایی‌نیک» سخنگوی وزارت دفاع در گردهمایی پیشگامان انقلاب اسلامی «دیروز، امروز، فردا» در سالن شهدای استانداری همدان با بیان اینکه برای ۴۰ سال دوم انقلاب یک سند عملیاتی داریم که هفت توصیه راهبردی در آن مشخص شده است، اظهار داشت: امروز به لطف خدا از قدرت سیاسی، فرهنگی، علمی و نظامی برخوردار هستیم، اما در برخی مسائل نیاز به جهاد و تلاش مضاعف داریم که باید مد نظر باشد.

سردار طلایی‌نیک: بیش از ۹۰۰ سامانه دفاعی و تسلیحاتی تولید می‌کنیم

 وی با بیان اینکه در مسیر پیشرفت در برخی بخش‌ها با یک ناهمترازی مواجه هستیم که برای دستیابی به قله آرمانی انقلاب باید رفع شود، افزود: در بخش اقتصادی با مشکلاتی مواجهیم که حل آن نیاز به هم‌افزایی دارد.

سخنگوی وزارت دفاع با تاکید بر لزوم توجه به بیانیه گام دوم انقلاب و اصول آن مبتنی بر خودسازی، جامعه‌سازی و تمدن‌سازی عنوان کرد: برخورداری از روحیه انقلابی، جهادی و اعتقادات ناب منجر به موفقیت در امور می‌شود.

وی با بیان اینکه جامعه‌سازی نیز فقط از عهده حاکمیت برنمی‌آید و باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در سازوکاری نظام‌مند و هدفمند مباحث را پیش برد عنوان کرد: باید مطالبه‌گری توام با تکلیف‌گرایی را دنبال کنیم.

طلایی‌نیک با بیان اینکه ایران از رتبه ۵۵ علمی دنیا در حال حاضر به رتبه شانزدهم رسیده و ۴ میلیون دانشجو دارد، ادامه داد: ظرفیت دانشگاهی کشور ۶۰ برابر قبل از انقلاب است که بکارگیری این ظرفیت باید مد نظر باشد.

یکصد دانشگاه پشتوانه قدرت دفاعی کشور شدند

وی با بیان اینکه ما در وزارت دفاع، ارتش و سپاه تجربه موفقی داشتیم و با وجود تحریم‌های سخت دشمن با استفاده از توان داخل در حوزه نظامی خودکفا و البته قدرتمند شدیم بیان کرد: قبل از انقلاب ۹۰ درصد از تسلیحات وارداتی بود، اما در حال حاضر ۹۰۰ سامانه دفاعی و تسلیحاتی تولید می‌کنیم که یک نمونه آن سامانه موشکی باور ۳۷۳ است.

 سخنگوی وزارت دفاع با بیان اینکه یکصد دانشگاه پشتوانه قدرت دفاعی کشور شدند و در این حوزه خودکفا شدیم تصریح کرد: آنهایی که دل می‌بندند که با مذاکره و از خارج مشکلات را حل کنند به این موضوعات توجه کنند.

وی ادامه داد: ۴۶ سال بخش نظامی ما تحریم بود و ۲۲ میلیارد دلار قرارداد ایران و آمریکا در اوایل انقلاب از سوی آمریکا متوقف شد و سلاح‌ها را نیز هیچ گاه به ما ندادند؛ زمانی که آمریکایی‌ها ایران را ترک می‌کردند با این استدلال که ما به لحاظ نظامی به آنها وابسته‌ایم مدعی بودند به زودی به کشور بازخواهند گشت، اما هیچ گاه چنین نشد.

طلایی‌نیک با بیان اینکه فرزندان این مرز و بوم امروز سامانه‌های پرقدرت و پهپادی در رزم زمینی، هوایی و دریایی می‌سازند ادامه داد: خودکفایی باعث شده سرریز بخش نظامی به سمت غیر نظامی و در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه یک‌هزار و ۷۹۰ قلم محصول صنعتی و فناورانه با استفاده از دانش نظامی در بخش غیرنظامی داریم افزود: دولت اخیرا نیز آیین‌نامه توسعه همکاری‌های ملی_دفاعی را ابلاغ کرد.

سخنگوی وزارت دفاع با بیان اینکه ۶۵ درصد از محصولات مورد نیاز صنایع دفاعی از سوی بخش خصوصی تامین می‌شود گفت: در حوزه حل مشکل ناهمترازی پیشرفت اقتصادی نیاز به نسخه مدیریت جهادی داریم و با رویکرد عادی به نتیجه نمی‌رسیم.

آرزو‌های دشمن روی کاغذ خواهد ماند

وی در ادامه سخنانش گریزی به وضعیت فعلی رژیم غاصب صهیونیستی زد و با اشاره به شکست آنها در غزه با وجود کشتار بی‌سابقه ۴۵ هزار کودک و زن و نابودی بیمارستان‌ها؛ مناطق مسکونی و زیرساخت‌ها گفت: در ماه‌های اخیر ۹۰ درصد تجمع‌ها در جهان علیه صهیونیست‌ها بوده است.

طلایی‌نیک با بیان اینکه رژیم غاصب صهیونیستی درگیر بحران‌های مختلفی، چون بحران جمعیت به خاطر مهاجرت معکوس و بحران مقبولیت شده است صرفنظر از اینکه مشروعیت هم ندارد، ادامه داد: شرایط تا حدی پیش رفته که حکم بازداشت نتانیاهو را صادر می‌کنند و افرادی که روزی طرفدار رژیم غاصب بودند امروز روی آن را ندارند حرفی از طرفداری بزنند.

وی با اشاره به امنیت فروپاشیده رژیم صهیونیستی افزود: صهیونیست‌ها که مدعی بهترین و پیشرفته‌ترین سیستم نظامی و دفاعی در دنیا بودند با شکست در برابر حماس با التماس در پشت صحنه خواستار آتش‌بس شدند.

سخنگوی وزارت دفاع با بیان اینکه رژیم صهیونیستی مدعی بود توانسته به بخشی از توان موشکی ما آسیب بزند، اما همین سامانه‌های پدافندی رزمایش انجام دادند، گفت: رهبری فرمودند خطای محاسباتی دشمن باید اصلاح شود که چندی نمی‌گذرد این محاسبات غلط تصحیح خواهد شد.

وی با بیان اینکه در رزمایش‌ها توان خود را نشان دادیم ضمن اینکه ظرفیت‌های جدیدی در حال اجراست، اما قابل بیان نیست، متذکر شد: دشمن روی کاغذ آرزو‌هایی دارد و طراحی‌هایی می‌کند که این آرزو‌ها روی کاغذ هم خواهد ماند. وی در پایان موفقیت بیشتر علیه جنگ ترکیبی دشمن را در قدرت ملی ترکیبی عنوان کرد و تصریح کرد: در همه عرصه‌هایی که احساس می‌کنیم کم کاری و نقص وجود دارد باید با تمام توان آن را جبران کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار