حسینی: هیچ‌گاه اجازه تعرض و دست‌درازی به دشمنان نظام اسلامی را نخواهیم داد

نماینده مردم سرپل‌ذهاب، گیلانغرب و قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز ایران، مستقل‌ترین کشور جهان به شمار می‌رود و هیچ‌گاه اجازه تعرض و دست‌درازی به دشمنان نظام اسلامی را نخواهیم داد.
کد خبر: ۷۲۵۷۵۶
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۱ - 10February 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، «فتح‌الله حسینی» نماینده مردم سرپل‌ذهاب، گیلانغرب و قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی امروز در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه در سرپل ذهاب، با اشاره به دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی، اظهار داشت: مهم‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی استقلال است و امروز ایران، مستقل‌ترین کشور جهان به شمار می‌رود. هیچ‌گاه اجازه تعرض و دست‌درازی به دشمنان نظام اسلامی را نخواهیم داد.
حسینی: هیچ‌گاه اجازه تعرض و دست‌درازی به دشمنان نظام اسلامی را نخواهیم داد
 
وی در ادامه بر اهمیت توسعه منطقه‌ای و اشتغال‌زایی برای جوانان تأکید کرد و افزود: در راستای توسعه منطقه و اشتغال‌زایی، طرح بازگشایی بازارچه تیله کوه و تجارت چمدانی در دستور کار قرار گرفته است.
 
نماینده مردم سرپل‌ذهاب، گیلانغرب و قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی همچنین از آغاز عملیات گسترش میادین نفتی سامان و سومار خبر داد و گفت: این پروژه‌ها موجب اشتغال‌زایی برای بیش از ۵۰۰ نفر نیروی بومی از سه شهرستان خواهد شد.وی با اشاره به پروژه‌های بزرگ زیرساختی افزود: کار احداث دو تونل بزرگ پاطاق-دالاهو با اعتبار بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان آغاز شده است، که تأثیر بسزایی در تسهیل تردد و توسعه منطقه خواهد داشت.
 
حسینی همچنین از توافقات انجام‌شده برای افزایش سطح زیرکشت سامانه گرمسیری در شهرستان‌های قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب خبر داد و تصریح کرد: طرح افزایش سطح زیرکشت چغندر قند و احداث کارخانه قند سوم در غرب استان نیز در دستور کار قرار دارد.وی، از آغاز عملیات تکمیل و تجهیز بیمارستان ۸۶ تختخوابی جدید سرپل ذهاب با اعتبار ۱۴۵ میلیارد تومان خبر داد و گفت: این پروژه باعث اشتغال‌زایی برای ۲۵۰ نفر خواهد شد.
 
وی همچنین از طرح چهاربانده کردن مسیرهای مواصلاتی سه شهرستان از جمله جاده گیلانغرب به قلاجه و زله‌زرد و جاده دشت ذهاب به عنوان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های زیرساختی یاد کرد و افزود: با تلاش‌های فراوان، طرح چهاربانده کردن مسیر سرپل‌ذهاب به قصرشیرین و قصرشیرین به گیلانغرب نهایی شده است. با تشریح شرایط منطقه، مسئولان کشوری را قانع کردیم تا اعتبار لازم برای این پروژه تأمین شود.
 
حسینی در پایان از نهایی شدن بخشش سود و جرایم وام‌های زلزله‌زدگان منطقه خبر داد و افزود: این مصوبه به زودی ابلاغ خواهد شد. همچنین از پیگیری و تدابیر لازم برای ساماندهی و آسفالت معابر و کوچه‌های شهری سه شهرستان نیز خبر داد.وی در پایان، بر عزم دولت برای بهبود شرایط زندگی مردم و توسعه پایدار منطقه تأکید کرد و گفت: ما با پیگیری مستمر پروژه‌های بزرگ، به تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی در این منطقه افتخار می‌کنیم.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار