آیین خاص تهیه پرچم در رامشیر

توضیحات جالب و شنیدنی در مورد احترام ویژه مردم رامشیر در مراحل تهیه پرچم از آماده کردن پارچه تا نوشتن خط بر روی آن منتشر شد.
کد خبر: ۷۲۶۲۶۰
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰ - 12February 2025

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، برنامه «حسینیه معلی» که این روز‌ها از شبکه‌ها سه و قرآن سیما برگزار می‌شود، ویژه‌برنامه صداوسیما به‌مناسبت اعیاد شعبانیه است.

این برنامه بخش‌های مختلفی دارد که نجم‌الدین شریعتی اجرای آن را برعهده دارد و حجت‌الاسلام و المسلمین «شهاب مرادی» کارشناس مذهبی، حسین سیب‌سرخی، محمدرضا طاهری، مهدی سلحشور و سید رضا نریمانی به‌عنوان میزبان در آن حضور دارد.

در یکی از بخش‌های این برنامه، توضیحات جالب و شنیدنی در مورد احترام ویژه مردم رامشیر در مراحل تهیه پرچم از آماده کردن پارچه تا نوشتن خط بر روی آن منتشر شد:

«زمانی که این پارچه‌ها از یک مغازه خریداری می‌شوند، چونکه این پارچه وقتی در مغازه بوده است، صدای شوخی، خنده و صدای نامحرم شنیده و ممکن است خدای ناکرده حرف زشت شنیده باشد به همین خاطر وقتی این پارچه‌ها را می‌خریم، می‌آوریم و در حسینیه می‌گذاریم که نفس حسینی بگیرد و پارچه‌ها را وسط می‌گذاریم و بدون اینکه از طاقه‌ها باز کنیم، برایشان شروع به روضه‌خوانی می‌کنیم.

آیین خاص تهیه پرچم در رامشیر

خدا می‌داند چه شب‌هایی که عزیزان تا صبح پای این طاقه‌های پارچه نشسته و گریه و زاری کرده‌اند که زمانی که دست یک علمدار بلند می‌شود، این پرچم دل‌های عزیزان را اسیر خود بکند و به‌سمت خودش بکشد.

در مرحله بعد شروع به برش پارچه‌ها به ابعاد ۱۱ متر می‌کنیم و زمانی که این پارچه‌ها برش داده می‌شوند، با پارچه‌های قدیمی و پارچه‌هایی که عازم کربلای معلی شده‌اند، مخلوط می‌شوند. زمانی که احساس کردیم این پرچم روح و نفس حسینی گرفته است، شروع به خیاطی و نوشتن می‌کنیم.

اخلاص و شوری که دوستانمان با این پرچم‌ها برقرار کردند، باعث شده است که هر موقع این پرچم‌ها بلند شدند، خیلی از مردم را جذب کردند و ان‌شاءالله بتوانیم این عَلَم‌ها را نسل‌به‌نسل منتقل کنیم و همانطوری که پیرغلام ما پرچم «یا صاحبَ‌الزَّمان (عج)» را تقدیم یک نوجوان می‌کند، می‌خواهیم به دنیا اعلام کنیم که این پرچم هیچ‌زمان بر زمین نخواهد ماند.»

گفتنی است؛ «حسینیه معلی» هر شب ساعت ۲۲:۳۰ از شبکه سه سیما و ۳۰ دقیقه بامداد از شبکه قرآن سیما پخش می‌شود و بازپخش آن نیز روز بعد ساعت ۱۶ و ۲ بامداد از شبکه سه سیما و ساعت ۱۹:۳۰ و ۱۲:۳۰ از شبکه قرآن است.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها