به گزارش خبرنگار جامعه دفاعپرس، دکتر «سعید هادی» دبیر کنگره ملی سرطان و تغذیه صبح امروز (چهارشنبه) در اولین کنگره ملی سرطان و تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی ارتش، اظهار داشت: این کنگره به منظور افزایش ظرفیت و ارتباط بین دانشگاههای مختلف کشور است.
هادی ادامه داد: در این کنگره از تمام ظرفیتها از جمله بهرهگیری از اساتید برجسته در حوزه سرطان، آنکولوژی و تغذیه استفاده شده است.
دبیر کنگره ملی سرطان و تغذیه با بیان اینکه ۱۴ سمپوزیم و میزگرد برای این کنگره در نظر گرفته شده است، یادآور شد: کارگاهها و نشستهای مختلفی برای این کنگره در نظر گرفته شده که در آنها به مشکلات و درمان سرطان پرداخته میشود.
وی با بیان اینکه شیوع سرطان در حال افزایش است، خاطرنشان کرد: امیدواریم با برگزاری این کنگره، اقدام مثبتی در جهت درمان و پیشگیری از ابتلا به سرطان برداریم.
هادی در ادامه درباره ارتباط سرطان و تغذیه عنوان کرد: برخی از داروهای سرطانی، عوارضی همچون بی اشتهایی دارند و مشکلات عضلانی، گوارشی و آفتهای دهانی از دیگر عوارض آنهاست؛ لذا ضرورت پرداختن به موضوع تغذیه در بیماران سرطانی حائز اهمیت است.
دبیر کنگره ملی سرطان و تغذیه ارتباط سرطان و تغذیه را مهم ارزیابی کرد و افزود: ما در کنگره ملی سرطان و تغذیه به این موضوع میپردازیم و در این زمینه راهکارهای مناسب را به بیماران عزیز ارائه میدهیم.
وی گفت: بیماران عزیز نیاز به مشاورههای مختلف تغذیهای دارند تا در طی مدت درمان، دچار عوارض ناشی از مصرف داروها نشوند. بر اساس مطالعات و پژوهشهای صورتگرفته، تغذیه مناسب میتواند نقش مهمی در کاهش مرگ و میر بیماران سرطانی داشته باشد و در بهبودی وضعیت بیماران، مؤثر است.
انتهای پیام/ 271