کارآموزان: «دفاع‌پرس» در جریان‌سازی اردوهای «راهیان نور» و «راهیان پیشرفت» موفق است

رییس سازمان بسیج رسانه کشور با مثبت ارزیابی کردن عملکرد دفاع‌پرس، گفت: خبرگزاری «دفاع مقدس» در جریان‌سازی اردوهای «راهیان نور» و «راهیان پیشرفت» موفق عمل کرده است.
کد خبر: ۷۲۶۲۸۵
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۷ - 12February 2025

«مرتضی کارآموزان» رئیس بسیج رسانه ای کشور در حاشیه بازدید از غرفه خبرگزاری دفاع مقدس در نمایشگاه «زاینده نور» در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار دفاع‌پرس در اصفهان، اظهار داشت: راهیان نور از فناوری‌های تاثیرگذاری است که همواره مد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است. همچنین ایشان بعد از این در خصوص راه‌اندازی اردوهای راهیان پیشرفت نیز تاکیداتی داشتند.

کارآموزان: «دفاع‌پرس» در جریان‌سازی اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت موفق بود

وی ادامه داد: یکی از خبرگزاری‌های اصلی و بزرگ جمهوری اسلامی که توانست در جریان‌سازی برای اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت نقش ایفا کند خبرگزاری دفاع مقدس بود و توانست در خصوص اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت، با جریان سازی مناسب، بسیار موفق عمل کند.

کارآموزان گفت: خبرگزاری دفاع مقدس توانست متاثر از این فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی، الگوهای کارآمد و امید بخش را شناسایی و به جامعه معرفی کند.

وی ادامه داد: همچنین این خبرگزاری توانست به عنوان یکی از رسانه‌های اصلی و سردمدار در حوزه معرفی اسوه‌ها و بزرگان دفاع مقدس نقش موثری داشته باشد.

رییس بسیج رسانه کشور اضافه کرد: خبرگزاری دفاع مقدس از سال گذشته تا کنون به حمدلله فناوری‌پایه تر شده است و اخیرا هم تلویزیون اینترنتی خود را راه‌اندازی کرده است که اقدام درست و شایسته‌ای است.

وی خاطر نشان کرد: به مدیریت و ارکان این خبرگزاری در سراسر کشور خدا قوت می‌گوییم و امیدواریم هر روز بیش از پیش در مسیر ارزشمندی که در پیش گرفته‌اند موفق باشند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار