حجت الاسلام ابراهیمی: لزوم بستر سازی مناسب و باز بودن مساجد در ماه رمضان

دبیر ستاد اقامه نماز مازندران گفت: با توجه به در پیش بودن ماه مبارک رمضان، بسترسازی مناسب و باز بودن مساجد مورد تاکید قرار گرفت.
کد خبر: ۷۲۶۴۵۴
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰ - 13February 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، حجت الاسلام «عباسعلی ابراهیمی» دبیر ستاد اقامه نماز مازندران امروز در چهارمین جلسه فصلی شورای اقامه نماز استان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به در پیش بودن ماه مبارک رمضان، بسترسازی مناسب و باز بودن مساجد مورد تاکید قرار گرفت.

حجت الاسلام ابراهیمی: لزوم بستر سازی مناسب و باز بودن مساجد در ماه رمضان

وی افزود: سندی تحت عنوان سند تحول در افق ۲۰ ساله در ستاد اقامه نماز و به صورت برش پنج ساله تدوین شده و برنامه و وظایف هر دستگاه اجرایی همراه با یک تفاهم نامه در اختیارشان قرار گرفته است.

حجت الاسلام ابراهیمی ادامه داد: سامانه‌ای به نام سامانه سجاده هم با رویکردی جدید تهیه شده که فعالیت دستگاه‌های اجرایی بر اساس تفاهم نامه در آن ثبت و ضبط می‌شود که هیات ارزیابی هم آنها را مورد بررسی قرار خواهد داد.

دبیر ستاد اقامه نماز مازندران گفت: با توجه به ورود ۲۰ میلیون مسافر به استان، در حال حاضر ایجاد زیرساخت سخت افزاری نماز و باز بودن مساجد بین راهی، و همچنین مهیا شدن نمازخانه‌های واحد‌های خدمات رسان مثل پمپ بنزین‌ها مورد تاکید است که قرار شد بر اساس قول استاندار به صورت پروژه‌هایی ارائه و در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار