به گزارش گروه جامعه دفاعپرس، «بابک محمودی» رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر اظهار کرد: در ۷۲ ساعت گذشته ۳۳۱ مأموریت امداد و نجات به ثبت رسید که نجاتگران این جمعیت ۱۴۳ نفر را پس از انجام اقدامات پیش بیمارستانی به مراکز درمانی منتقل کردند.
محمودی افزود: در این فاصله زمانی ۴۸۶ نفر از هموطنانمان در حوادث و سوانح دچار مصدومیت شدند که نجاتگران جمعیت هلالاحمر اقدامات پیش بیمارستانی را انجام دادند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر تصریح کرد: ۳۷۶ تیم عملیاتی متشکل از نجاتگران در سراسر کشور به هموطنان خدمات امدادی ارائه دادند.
وی به هموطنان توصیه کرد: تلفن ۱۱۲ ندای امداد و نجات جمعیت هلالاحمر در هر ساعتی از شبانهروز بدون نیاز به سیمکارت تماس بگیرند و از خدمات امدادی نیروهای عملیاتی این جمعیت بهرهمند شوند.
انتهای پیام/ 241