برگزاری پویش ملی حفظ سوره «فتح» در ماه مبارک رمضان

حجت‌الاسلام میریان از آغاز پویش ملی حفظ سوره مبارکه «فتح» در ماه رمضان خبر داد.
کد خبر: ۷۲۷۵۲۹
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۸ - 18February 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «سید مسعود میریان» مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی در جمع خبرنگاران به تشریح اجرای پویش ملی حفظ سوره مبارکه فتح پرداخت و اظهار داشت: در یکسال اخیر، اتفاقات پیچیده‌ای برای جبهه مقاومت، به‌ویژه در مقابله با استکبار و صهیونیسم بین‌الملل، رخ داده و بزرگانی هم، چون سید حسن نصرالله، یحیی سنوار، اسماعیل هنیه و جمعی از فرماندان جبهه مقاومت به شهادت رسیدند که برخی گمان کردند این جبهه با شکست رو‌به‌رو شده است.

حجت‌الاسلام «میریان»: پویش ملی حفظ سوره «فتح» در ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی تدبیر حکیمانه‌ای ارائه کردند و از مومنان خواستند در این ایام به تلاوت سوره مبارکه فتح و همچنین دعای چهاردهم صحیفه سجادیه بپردازند که نتایج این توجه به قرآن را شاهد بودیم به طوری که ورق به نفع جبهه مقاومت برگشت و این جبهه توانست خود را بازیابی کند و این نگرش را در همه به وجود آورد که پیروزی نزدیک است.

مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی با اشاره به اهمیت سوره فتح افزود: این سوره یکی از امیدآفرین‌ترین سوره‌های قرآنی است که در شرایط بسیار سختی بر مسلمانان نازل شد.

حجت‌الاسلام میریان با اشاره به نزدیکی ماه مبارک رمضان که بهار قرآن است، گفت: با توجه به اینکه ایام ماه مبارک رمضان مقارن با نوروز است، مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی، پویش ملی حفظ سوره فتح را طراحی کرده است تا هم‌گام با نهضت ملی زندگی با آیه‌ها در سراسر کشور اجرا شود.

مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی با اشاره به شرایط شرکت در پویش حفظ سوره فتح تصریح کرد: شرکت‌کنندگان در این پویش می‌توانند با حفظ ۳۰ آیه موضوعی در ایام ماه رمضان و یا حفظ کامل سوره فتح، شانس خود را برای کسب جوایز نفیس و قرعه‌کشی‌های مختلف افزایش دهند.

وی با اشاره به حضور انبوه زائران در ایام نوروز در مشهد خاطرنشان کرد: شرکت‌کنندگان در این پویش می‌توانند در حرم مطهر رضوی حضور یافته و بصورت حضوری در آزمون پایانی شرکت کنند و افرادی که نمی‌توانند حضور یابند بصورت مجازی در آزمون شرکت خواهند کرد و برگزیدگان جوایز ارزنده‌ای همچون هشت سفر به کربلا، ۸۸ سفر به مشهد و ده‌ها جایزه دیگر دریافت خواهند کرد.

حجت‌الاسلام میریان با اشاره به اینکه نرم افزار نسیم رضوان برای این پویش در نظر گرفته شده است ابراز داشت: یکی از ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد این پویش، استفاده از نرم‌افزار نسیم رضوان است؛ این نرم‌افزار شامل بخشی تحت عنوان قرآن است که امکان حفظ و یادگیری آیات را برای کاربران فراهم می‌کند. اساتید پشتیبان نیز به‌صورت گام‌به‌گام در این نرم‌افزار حضور دارند و در ۳۲ مرحله شرکت کنندگان را یاری می‌کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها