انهدام باند بزرگ قاچاق موادمخدر در مرز‌های جنوب شرق

فرمانده مرزبانی انتظامی از انهدام باند بزرگ و سازمان یافته قاچاق موادمخدر و کشف بیش از یک تن و ۳۵۰ کیلوگرم موادمخدر از نوع حشیش طی یک عملیات مقتدرانه در مرز‌های جنوب شرق کشور خبر داد.
کد خبر: ۷۲۸۵۰۲
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹ - 22February 2025

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، سردار «احمدعلی گودرزی» فرمانده مرزبانی فراجا در گفت‌وگویی اظهار داشت: مرزداران هنگ مرزی جکیگور با اشراف اطلاعاتی و رصد تحرکات در مناطق مرزی، به سرنخ‌هایی از قصد عناصر متجاوز مسلح و قاچاقچیان مواد مخدر برای ورود به خاک کشور در منطقه مرزی دست یافتند که با برنامه‌ریزی دقیق عملیاتی، تشدید اقدامات کنترلی در دستور کار قرار گرفت.

انهدام باند بزرگ قاچاق موادمخدر در مرز‌های جنوب شرق

وی افزود: با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی مسیر‌های تردد قاچاقچیان مشخص گردید و مرزداران دلاور در قالب چندین تیم پوششی و عملیاتی با اکیپ‌های گشت زنی مرزی و کمین‌های هدفمند و اجرای طرح مهار، منطقه مورد نظر را در کنترل خود قرار دادند و با پشتیبانی اطلاعاتی و هدایت عملیاتی مرزبانی استان سیستان و بلوچستان، موفق شدند محموله موادمخدر را کشف کنند.

فرمانده مرزبانی فراجا در ادامه تصریح کرد: قاچاقچیان که قصد داشتند محموله موادمخدر را در فرصتی مناسب به وسیله یک دستگاه خودرو وارد کشور کنند به محض مشاهده مرزداران و به علت حجم زیاد آتش آنان، قاچاقچیان زمینگیر و خود را تسلیم مأموران کردند.

سردار گودرزی با اشاره به توقیف یک دستگاه خودرو، تصریح کرد: مرزداران هنگ مرزی جکیگور در این عملیات موفق شدند یک قاچاقچی را دستگیر و مقدار یک تن و ۳۵۷ کیلوگرم موادمخدر از نوع حشیش و مقادیری قابل توجهی مهمات جنگی به تعداد ۶۰۰ عدد را کشف کنند.

وی خاطرنشان کرد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بدانند، امروز مرزبانان مجاهد بیش از هر زمانی آمادگی و توان پاسخگویی به هر گونه تجاوز و تعرض به خاک میهن عزیزمان را دارند و اجازه انجام اعمال خلاف قانون را به مخلان نظم و امنیت نمی‌دهند.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها