لزوم افزایش سطح خدمت‌رسانی به زوار متناسب با توسعه زیرساخت‌های عراق

رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه متناسب با توسعه زیرساخت‌های عراق باید تلاش کنیم تا سطح خدمت‌رسانی به زائران افزایش پیدا کند، گفت: در این سفر از نحوه خدمات‌رسانی به زائران عتبات بازدید خواهیم کرد و رفع کاستی‌ها و نواقص احتمالی را مدنظر داریم.
کد خبر: ۷۲۸۵۵۴
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۹ - 22February 2025

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام و المسلمین «سید عبدالفتاح نواب» نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و «علیرضا بیات» رئیس سازمان در بدء ورود، مورد استقبال نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق، مدیر دفتر نمایندگی حج و زیارت عراق، معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت و اعضای ستاد و بعثه مقام معظم رهبری قرار گرفتند.

لزوم افزایش سطح خدمت‌رسانی به زوار متناسب با توسعه زیرساخت‌های عراق

رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه متناسب با توسعه زیرساخت‌های عراق باید تلاش کنیم تا سطح خدمت‌رسانی به زائران افزایش پیدا کند، اظهار داشت: در این سفر از نحوه خدمات‌رسانی به زائران عتبات بازدید خواهیم کرد و رفع کاستی‌ها و نواقص احتمالی را مدنظر داریم.

علیرضا بیات با اشاره به اینکه در این سفر با مقامات عالی‌رتبه عراقی در حوزه زیارت ملاقات خواهد کرد، گفت: هدف از این اقدامات و سفر‌ها، تسهیلگری هرچه بیشتر در ارائه خدمات به زائران ایرانی است.

وی با بیان اینکه تقارن نوروز و ماه مبارک رمضان در پایان امسال و آغاز سال آینده شرایط خاصی پدید آورده، افزود: برخی زائران برای گرفتن روزه قصد اقامت ۱۰ روز می‌کنند و البته برخی هم طبق رویه‌های پیشین به سفر عتبات می‌روند؛ لذا امسال قصد داریم که با ارائه بسته‌های متنوع حضور در عراق، سلایق مختلف را تأمین کنیم.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها