مجید آزادی:

امنیت امروز جامعه مدیون شهدای و بازنشستگان است

مدیر کل تامین احتماعی نیروهای مسلح قزوین گفت: امنیت، آرامش و اقتدار امروز جامعه مدیون شهدای و بازنشستگان در هشت سال جنگ تحمیلی است.
کد خبر: ۷۲۹۷۰۵
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴ - 27February 2025

 

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قزوین، «مجید آزادی» مدیر کل تامین احتماعی نیروهای مسلح استان قزوین در دومین گردهمایی رزمندگان گردان ۲۰۱ تانک لشکر ۱۶ زرهی قزوین که صبح امروز (پنجشنبه) در سالن 29 فروزدین این لشکر برگزار شد، اظهار داشت: ایران پس از 200 سال و در یک جنگ طولانی، بدون اینکه حتی یک وجب از خاک خود را فدا کند، به پیروزی رسید و این پیروزی مدیون شهدای عزیز و بازنشستگان است که جان خود را فدای میهن کردند.
امنیت امروز جامعه مدیون شهدای و بازنشستگان است
آزادی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، افزود: حضرت امام خامنه ای گفتند که ؛"شما، عزیزانی که در دوران جنگ تحمیلی حضور داشتید و به‌ویژه بازنشستگان گرانقدر، قشر عزیز جمهوری اسلامی ایران هستید که نقش شما در پیروزی‌های کشور بی‌بدیل است."
امنیت امروز جامعه مدیون شهدای و بازنشستگان استامنیت امروز جامعه مدیون شهدای و بازنشستگان است
 
وی در ادامه بر ضرورت حفظ یاد و خاطره این رشادت‌ها و فداکاری‌ها تأکید کرد و گفت: ما امروز اینجا هستیم تا به شما، ایثارگران، ادای احترام کنیم و از شما بخواهیم که این تاریخ و این خاطرات را برای نسل‌های آینده زنده نگه دارید.
امنیت امروز جامعه مدیون شهدای و بازنشستگان استامنیت امروز جامعه مدیون شهدای و بازنشستگان است
 
این گردهمایی با حضور رزمندگان و فرماندهان مختلف گردان ۲۰۱ تانک در سالن ۲۹ فروردین لشکر ۱۶ زرهی قزوین برگزار شد و فضای صمیمی برای تجلیل از فداکاری‌های رزمندگان فراهم آورد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار