کتاب‌های تولیدی دفاع مقدس توزیع شد

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی از توزیع ۶۴٠ جلد کتاب‌های تولیدی دفاع مقدس استان خبر داد.
کد خبر: ۷۳۰۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۷ - 05March 2025

سرهنگ پاسدار «غلامرضا فلاحی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند اظهار‌داشت: ۶۴٠ جلد کتاب در قالب ٣٢ عنوان شامل کتاب‌های خاطره، شعر، ادبیات دفاع مقدس و مقاومت از نویسندگان اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان برای تمام رده‌های سنی منتشر و در اختیار کتابخانه‌های تخصصی دفاع مقدس استان‌های سراسر کشور قرار گرفت.

۶۴٠ جلد کتاب های تولیدی دفاع مقدس توزیع شد

وی با اشاره به اینکه مطالعه کتاب‌های حوزه دفاع مقدس با استقبال گروه‌های مختلف مردم به خصوص دانش‌آموزان و دانشجویان مواجه شده است، ادامه داد: این کتاب‌ها برای توزیع به صورت مبادله در اختیار استان‌ها قرار گرفته است.

سرهنگ فلاحی اظهار کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین همه مردم جامعه به خصوص قشر جوان و نوجوان و نشر خاطرات و دست آورد‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی از اهداف این برنامه است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان بیان کرد: از دیگر اهداف اصلی این اداره کل فعال‌سازی حوزه نشر در بخش دفاع مقدس است که امیدواریم با حمایت و همراهی سایر دستگاه‌های اجرایی به وظیفه خود در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بتوانیم به خوبی اقدام کنیم.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها