پنجاه و یکمین نشست هیئت امنای دانشگاه شاهد برگزار شد

پنجاه و یکمین نشست هیئت امنای دانشگاه شاهد، با حضور رییس بنیاد شهید و نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.
کد خبر: ۷۳۱۴۶۲
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۰ - 05March 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید رمضانعلی موسوی مقدم» نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در پنجاه و یکمین نشست هیئت امنای دانشگاه شاهد که با حضور سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، «پیرحسین کولیوند» رئیس جمعیت هلال احمر و نمایندگانی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش برگزار شد، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار داشت: باید توجه کنید که در این ماه مبارک در کنار روزه‌داری، اقدامات سازمانی و خدمت‌رسانی که به جامعه هدف انجام می‌دهید، سبب توفیق مضاعف برای شماست.

پنجاه و یکمین نشست هیئت امنای دانشگاه شاهد برگزار شد

وی افزود: دوستانی که در دانشگاه شاهد خدمت می‌کنند و منتسب به شهدا هستند بر حدیث صُومُوا تَصِحُّوا، به‌معنای «روزه بگیرید تا سالم بمانید» توجه کنند، زیرا این روایتی مشهور از پیامبر اسلام (ص) درباره تأثیر روزه‌گرفتن بر سلامت است و که امیدواریم بر روی این واژه تحقیق و به آن عمل شود.

در ادامه سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات به خصوص در شب‌های مبارک قدر، گفت: امیدوارم خداوند توفیق درک این ماه عزیز و خدمت رسانی را به ما عطا کند.

وی افزود: در آموزه‌های دینی در خصوص علم و آموزش بسیار تاکید شده است و در شاخص گذاری ارزش‌های انسانی، بیشترین اجر را کسی می‌برد که در مسیر آموزش و فراگیری حرکت می‌کند و شما که در این مسیر گام برمی‌دارید نیز جایگاه بالایی دارید.

چلداوی، رییس دانشگاه شاهد نیز در این نشست به ارائه گزارشی از وضعیت دانشگاه شاهد و برگزاری جلسات هیئت امنای این دانشگاه پرداخت.

در ادامه این نشست سایر اعضای هیئت امنای دانشگاه شاهد به بیان مسائل و تصحیح ساختار این دانشگاه پرداختند و خواستار به‌کارگیری ظرفیت‌های موجود و کار تخصصی برای بهبود عملکرد دانشگاه شاهد در سال آتی شدند.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار