در دیدار استاندارخراسان شمالی با سردار کارگر مطرح شد؛

سردار کارگر: تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی از ضروریات است

استاندار خراسان شمالی با حضور در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با رئیس این بنیاد دیدار و گفت‌وگو کرد.
کد خبر: ۷۳۱۷۷۹
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴ - 09March 2025

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، مهندس «بهمن نوری» استاندار خراسان شمالی با حضور در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت دیدار و گفت‌وگو کرد.

سردار کارگر: تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی از ضروریات است

در این دیدار، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با اشاره به اهمیت و نقش راهبردی موزه‌های دفاع مقدس و مقاومت در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و با تاکید بر اینکه، تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی از ضروریات است، اظهار داشت: امیدواریم بخش‌های باقی‌مانده از موزه دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی با مدیریت استاندار محترم و پیگیری مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی از طریق مولدسازی هرچه زودتر تکمیل شود.

سردار کارگر با بیان اینکه، موزه دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی می‌تواند محلی مناسب برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی استان باشد، تصریح کرد: این مرکز می‌تواند پاتوقی برای حضور جوانان و همچنین پیشکسوتان دفاع مقدس باشد.

سردار کارگر: تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی از ضروریات است

در ادامه این دیدار، استاندار خراسان شمالی با اشاره به تصمیم دولت مبنی بر افزایش اختیارات استاندار، اظهار داشت: همه نهادهای دولتی و خصوصی باید نسبت به انجام مسئولیت‌های اجتماعی خود در جهت انجام شایسته‌ی ماموریت‌های فرهنگی استان اهتمام ویژه داشته باشند. 

مهندس نوری ضمن تمجید از رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در راستای حمایت از برنامه‌های فرهنگی، به‌ویژه موضوعات مربوط به اشاعه و ترویج فرهنگ ناب ایثار، شهادت و مقاومت در جامعه، گفت: بزودی از پروژه‌ی موزه دفاع مقدس و مقاومت استان بازدید می‌کنم تا ان‌شاالله در کمترین زمان ممکن، با همکاری دستگاه‌های مربوطه، موزه دفاع مقدس و مقاومت استان خراسان شمالی تکمیل شود.

سردار کارگر: تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی از ضروریات است

به گزارش دفاع‌پرس، در ابتدای این جلسه، سرهنگ «مهدی الهی‌راد» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان خراسان شمالی گزارشی از روند تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت استان ارائه کرد.

دکتر «علی‌اصغر جعفری» معاون هماهنگ‌کننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس و مقاومت، سردار «میکائیل راسخی» رئیس بازرسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت و امیر «سلیم طباخی» رئیس سازمان امور موزه‌ها و یادمان‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت نیز در این جلسه حضور داشتند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها