به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، حجتالاسلاموالمسلمین «سید حسن ساقی» مربی عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه فریمان در نشست بصیرتی ویژه کارکنان پایور و وظیفه این ناحیه، در شرح نامه ۵۳ نهج البلاغه به بررسی ابعاد مختلف مدیریت به سبک علوی پرداخت و اظهار داشت: یکی از مهمترین سخنان امیرالمؤمنین (ع) در نامه ۵۳ نهجالبلاغه خطاب به مالک اشتر نخعی آمده است.
وی افزود: مرحوم سید رضی (ره) در شرح این نامه اشاره میکند که این نامه طولانیترین و پرمحتواترین نامه حضرت علی (ع) است و سرشار از مضامین ارزشمند و زیبایی است که توسط ایشان بیان شده است.
این کارشناس مذهبی ادامه داد: حضرت علی (ع) در این نامه به مالک اشتر میفرمایند:ای مالک، تو را به تقوای الهی و مقدم داشتن طاعت خدا بر هر چیز دیگر و پیروی از آنچه در کتاب خدا آمده است، از واجبات و مستحبات، امر میکنم.
مربی عقیدتی سپاه ناحیه فریمان با تأکید بر اینکه حضرت علی (ع) در ابتدای نامه خود به مالک، تقوای الهی و طاعت خدا را مطرح میکنند، این موضوع را نشاندهنده اهمیت بالای تقوا در مدیریت دانست و افزود: اولین شرط برای مدیریت و کار مدیریتی، تقوا و رعایت حلال و حرام الهی است.
حجتالاسلام ساقی تصریح کرد: هرچقدر فردی در مدیریت مهارت داشته باشد، اگر اهل طاعت و بندگی خدا نباشد و حلال و حرام را رعایت نکند، دچار سقوط خواهد شد و به سعادت واقعی نخواهد رسید.
وی با اشاره به نقش اثرگذاران جامعه، تأکید کرد: ما بهعنوان نخبگان و افراد مؤثر در جامعه، باید بیش از دیگران به این نکته از فرمایشات امیرالمؤمنین (ع) توجه کنیم.
این هادی سیاسی بیان داشت: پاسداران، سربازان و بسیجیان باید بیش از دیگران اهل مستحبات، تعقیبات و دعا باشند. نباید اتفاق بیفتد که در نمازهای حوزه بسیج یا مسجد، پاسداران یا مدیران بسیجی زودتر از دیگران از مسجد خارج شوند، در حالی که مردم هنوز مشغول تعقیبات و مستحبات پس از نماز هستند.
حجتالاسلام ساقی ابراز داشت: البته در شرایط خاص یا هنگام انجام مأموریتهای فوری، این موضوع استثنا است، اما بسیاری از کارهای غیرفوری را میتوان با پنج تا ۱۰ دقیقه تأخیر شروع کرد بدون آنکه مشکلی پیش بیاید. متأسفانه در برخی موارد، کارهای غیرضروری جای خلوت و انس با خدا را از ما گرفتهاند، در حالی که با برنامهریزی مناسب میتوانیم از عبادت و مستحبات بهرهی معنوی ببریم.
انتهای پیام/