تجلیل از مادر شهید جاویدالاثر حسین ظهوریان

فرهنگسرای رویش مراسم تجلیل از مادر شهید جاویدالاثر حسین ظهوریان را با حضور کنشگران فرهنگی نوجوان، برگزار می‌کند.
کد خبر: ۷۳۲۱۰۹
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۲ - 10March 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، فرهنگسرای رویش مراسم تجلیل از مادر شهید جاویدالاثر حسین ظهوریان را با حضور کنشگران فرهنگی نوجوان، روز چهارشنبه ۲۲ اسفندماه ساعت ۱۷ در کتابخانه شهید کاشانی برگزار می‌کند.

 فرهنگسرای رویش با هدف ترویج و تعمیق فرهنگ شهادت و ایثارگری و تکریم مقام شهید و تعظیم در برابر مقام صبر خانواده شهدا، تجلیل از مادر شهید جاویدالاثرحسین ظهوریان را برگزار می‌کند.

تجلیل از مادر شهید جاویدالاثر حسین ظهوریان

جاویدالاثر حسین ظهوریان دوازدهم اردیبهشت ۱۳۴۶ در تهران چشم به جهان گشود. پدرش محمد اسماعیل و مادرش خدیجه نام داشت تا دوم متوسطه در رشته علوم اقتصادی درس خواند از سوی سپاه پاسداران در جبهه حضور یافت بیست و یکم بهمن ۱۳۶۵ باسمت بیسیم چی در شلمچه شهید شد تا کنون اثری از پیکرش بدست نیامده است.

این دورهمی در قالب گفتگوی صمیمانه، خاطره گویی، تماشای عکس‌ها یا فیلم‌های کودکی و نوجوانی شهید جاویدالاثر حسین ظهوریان و در نهایت گستردن و چیدن سفره افطار توسط نوجوانان، اقامت نماز جماعت و صرف افطاری اجرا می‌شود.

شهروندان برای حضور در برنامه می‌توانند به کتابخانه شهید کاشانی واقع در خیابان هاشمی کوچه شهید کاشانی مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۶۶۰۸۰۰۸۳ تماس بگیرند.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار