دیدار مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس استان البرز با رئیس بنیاد شهید

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان البرز، در آستانه سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران؛ روز بزرگداشت شهدا، با رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، این استان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.   
کد خبر: ۷۳۲۴۶۱
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۳ - 12March 2025
به گزارش دفاع‌پرس از البرز، سردار سرتیپ دوم پاسدار نادر ادیبی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان البرز، در آستانه سالروز تأسیس بنیاد شهید و روز شهید، با امیرحسین دانش کهن، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، دیدار و گفت‌وگو کرد.  
دیدار مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس استان البرز با رئیس بنیاد شهید
این دیدار با هدف تأکید بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین بررسی راه‌های تقویت همکاری‌های مشترک بین نهادهای نظامی و بنیاد شهید برگزار شد. در این نشست، سردار ادیبی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، به ویژه شهدای دفاع مقدس، بر لزوم حفظ و انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل‌های آینده تأکید کرد.
 
وی با اشاره به نقش بی‌بدیل بنیاد شهید در حمایت از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، اظهار داشت: بنیاد شهید به عنوان نهادی متولی در حفظ میراث شهیدان، همواره کوشیده است تا با اجرای برنامه‌های متنوع، یاد و نام این عزیزان را جاودانه نگه دارد. ما نیز خود را موظف می‌دانیم تا در کنار این نهاد، برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام برداریم. 
 
امیرحسین دانش کهن نیز در این دیدار، بر ضرورت همکاری‌های بیشتر بین بنیاد شهید و حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان البرز تأکید کرد.  
 
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: شهدا سرمایه‌های معنوی این مرز و بوم هستند و ما باید با همکاری همه‌جانبه، زمینه آشنایی نسل جوان با آرمان‌ها و ارزش‌های این عزیزان را فراهم کنیم. 
 
در پایان این دیدار، طرفین بر ضرورت برنامه‌ریزی مشترک برای برگزاری مراسم‌های بزرگداشت شهیدان تأکید کردند و آمادگی خود را برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی در این زمینه اعلام داشتند.  
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار