به گزارش دفاعپرس از اصفهان، مراسم ملی بزرگداشت «روز شهید» با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمودی امام جمعه موقت اصفهان، انصاریپور سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و سایر مسئولین و مردم امروز (چهارشنبه) ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۳ در گلستان شهدای اصفهان برگزار شد.
«محمد انصاریپور» سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان در این مراسم با تلاوت آیهای از قرآن کریم، «ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء»، یاد و خاطره ۲۴ هزار شهید این استان را گرامی داشت و اظهار داشت: حاضرین امروز به نیابت از شهدای عزیز در این جلسه گرد هم آمدهاند.
وی در ادامه با اشاره به اقداماتی که بمنظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کشور انجام شده است، گفت: تلاش در راستای احیای فرهنگ ایثار و شهادت میتواند به عنوان اعمال صالح در پروندهمان ثبت شود.
سرپرست بنیاد شهید در این مراسم با بیان اینکه «هر روز، روز شهید است» افزود:ما باید با ایجاد ارتباط با شهدا، روزهای خود را متعالی کنیم.
انصاریپور همچنین پاسداشت خانواده های شهدا و ایثارگران و تهیه بانک اطلاعاتی از آثار و وصیتنامه شهدا و خاطرات والدین آنها در قالب «گنجینه افتخار » را از اقدامات این سازمان برشمرد.
انتهای پیام/