تولید ۵۲ مستند در دفتر جهادی روایت فتح

تهیه کننده مجموعه مستند‌های «پاره‌تن» از تولید ۵۲ مستند در دفتر جهادی بنیاد فرهنگی روایت فتح خبر داد.
کد خبر: ۷۳۳۱۶۴
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۱ - 16March 2025

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، «محسن طلایی» مدیر دفتر جهادی بنیاد فرهنگی روایت فتح و تهیه‌کننده مجموعه مستند‌های «پاره‌تن» در گفت‌و‌گو با روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح از تولید ۵۲ مستند در دفتر جهادی بنیاد فرهنگی که به‌دستور سردار «علی مقواساز» رئیس بنیاد روایت فتح ایجاد شده است خبر داد و اظهار داشت: مجموعه مستند «پاره‌تن» که با هدف معرفی فعالیت‌ها و عملکرد سایر معاونت‌ها و اقشار سازمان بسیج مستضعفین برای اولین بار به‌صورت منسجم و هدفمند با رویکرد مستندسازی حرفه‌ای به‌صورت سوژه‌محور به فعالیت‌های بسیج می‌پردازد در تلاش است تا افکار عمومی را با فرهنگ بسیجی آشنا کند.

تولید ۵۲ مستند در دفتر جهادی روایت فتح

وی ادامه داد: امیدواریم با ساخت این مجموعه مستند بتوانیم با معرفی واقعیت و توانمندی‌های بسیج، ارزش‌آفرینی را در نهاد جامعه افزایش داده و سیاه‌نمایی دشمنان و رسانه‌های معاند نسبت به این نهاد مقدس را خنثی کنیم.

وی تصریح کرد: برای ساخت این مجموعه مستند ضمن فراخوان و درخواست همکاری از بین منتخبین جشنواره‌های متعدد، حرفه‌ای‌ترین کارگردانان و مستندسازان را در کنار مستندسازان دوره‌های مختلف روایت فتح برای تولید این مجموعه مستند به کارگیری نموده‌ایم و همچنین از اساتید، داوران و کارگردانان زبده و متعهد برای مشاوره و ارتقاء کیفیت برنامه‌ها استفاده شده است.

 دیگر عوامل این مجموعه مستند عبارتند از: مدیر برنامه‌ریزی بهرام رضایی، هماهنگی تولید و طرح و برنامه: امیر اسکندری، مشاورین کارگردانان: اسماعیل براری، قاسم بخشی، اصغر بختیاری، حمید بهمنی، مجید ذوالفقاری، مدیران برنامه‌های تولیدی تا کنون: سید محمد طباطبایی، سعید فراقی داریان، سید محسن حسینی، جلال یقموری.

تاکنون قسمت‌های مختلفی از این مجموعه مستند تولید و آماده پخش است. مدیر گروه جهادی بنیاد فرهنگی روایت فتح اظهار داشت: این مجموعه مستند در قسمت‌های ۳۰ دقیقه‌ای در ماه‌های اولیه سال ۱۴۰۴ از شبکه‌های مختلف سیما به صورت منظم و هفتگی به روی آنتن می‌رود.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار