برگزاری جشنواره مالک اشتر بسیج در خراسان رضوی

اختتامیه چهاردهمین دوره جشنواره مالک اشتر بسیج با تجلیل از برگزیدگان به کار خود پایان داد.
کد خبر: ۷۳۳۸۱۶
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶ - 18March 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، اختتامیه چهاردهمین جشنواره مالک اشتر بسیج خراسان رضوی با حضور سرهنگ «پاسدار رضا شریفی» مسئول دبیرخانه اشراف سپاه امام رضا علیه السلام، فرماندهان، مسئولان و برگزیدگان عرصه‌های مختلف بسیج در مشهد برگزار شد.

برگزاری جشنواره مالک اشتر بسیج در خراسان رضوی

در این مراسم که با هدف تجلیل از برترین‌های رده‌های بسیج استان برگزار شد، فرماندهان و مسئولان نواحی و اقشار مختلف بسیج از سراسر استان گرد هم آمدند تا ضمن ارائه گزارش عملکرد سالانه، از تلاش‌های شاخص‌ترین نیرو‌های بسیجی تقدیر شود.

سخنرانان این جشنواره با اشاره به نقش بی‌بدیل بسیج در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، بر اهمیت روحیه جهادی، مردمی بودن و خودکفایی تأکید کردند.

همچنین از یگان‌ها و نیرو‌های بسیجی نمونه که در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، علمی و دفاعی فعالیت‌های برجسته‌ای داشته‌اند، تقدیر به عمل آمد.

به گفته سرهنگ شریفی این جشنواره همه‌ساله با هدف ارتقای سطح کیفی فعالیت‌های بسیج و تقویت شبکه‌های مردمی در سطح استان برگزار می‌شود و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین رویداد‌های تجلیل از نیرو‌های بسیجی شناخته می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار