سردار شاهوارپور: روز قدس، اعتراضی عمومی به جنایت‌ها و تجاوزات رژیم صهیونیستی است

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) روز قدس را روز اسلام دانست و گفت: ما به پیروی از شهدا، امام و فرامین مقام معظم رهبری، در روز جمعه با شعار واحد برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین به صحنه می‌آییم و حضورمان را همچون ۲۲ بهمن، پرصلابت و تمام‌عیار نشان می‌دهیم تا دنیا یک‌بار دیگر شاهد عزم راسخ ملت ایران باشد.   
کد خبر: ۷۳۴۹۶۵
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸ - 27March 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، سردار سرتیپ پاسدار «حسن شاهوارپور» فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: روز قدس، بر اساس تدبیر بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، روزی است که همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین بسیج می‌شوند؛ ملتی که تحت سخت‌ترین جنایت‌های رژیم صهیونیستی به شهادت می‌رسند و سرزمین‌شان به اشغال درآمده است.

سردار شاهوارپور: روز قدس، اعتراضی عمومی به جنایت‌ها و تجاوزات رژیم صهیونیستی است

وی افزود: این روز، روز اعتراض عمومی و مخالفت همه ملت‌ها با جنایت‌های اشغالگری و تجاوزات رژیم صهیونیستی است.   

سردار شاهوارپور اضافه کرد: هر ساله در جمعه آخر ماه مبارک رمضان، مطابق با تأکید امام راحل و مقام معظم رهبری، مردم با حضور گسترده از مردم مظلوم فلسطین حمایت می‌کنند و امسال نیز این مسئله اهمیت مضاعفی دارد و همه ما باید با صدایی واحد، با وحدت و یکدلی، برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین فریاد بزنیم، شعار دهیم و پشتیبانی کنیم.   

وی یادآور شد: ملت فلسطین از هر سو در محاصره، تحت فشار، در مصیبت و مرارت به سر می‌برند. باید صدای این ملت به گوش جهانیان و آزادی‌خواهان جهان برسد و همگی فریاد بزنیم که قدس شریف و ملت مظلوم فلسطین باید هرچه سریع‌تر از زیر یوغ رژیم غاصب، متجاوز و جعلی اسرائیل آزاد شوند و به حقوق حقه خود بازگردند تا از این فجایع رهایی یابند.  

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) روز قدس را روز اسلام دانست و گفت: این جمله امام راحل است و شهدای عزیز ما نیز بر این روز تأکید ویژه‌ای داشتند. ما به پیروی از شهدا، امام و فرامین مقام معظم رهبری، در روز جمعه با شعار واحد برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین به صحنه می‌آییم و حضورمان را همچون ۲۲ بهمن، پرصلابت و تمام‌عیار نشان می‌دهیم تا دنیا یک‌بار دیگر شاهد عزم راسخ ملت ایران باشد.   

وی همچنین اشاره کرد: در این روز، یاوه‌گویی‌های ترامپ و نتانیاهو با حضور پرشور مردم خنثی خواهد شد و آنها باید بدانند که ملت ایران همچنان در صحنه است و از کیان نظام، موجودیت آن و به‌ویژه از ملت مظلوم فلسطین دفاع می‌کند. همه جهانیان می‌دانند که فلسطینیان در مظلومیت به سر می‌برند و صدای آنها به گوش تمام جهانیان خواهد رسید.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار