نماینده ولی فقیه در همدان: وفاق مسئولان استان در حل مشکلات مردم قابل تقدیر است

آیت‌الله شعبانی با اشاره به فضای همدلی حاکم بر مدیریت استان همدان گفت: امروز شاهد وفاق در بین مسئولان استان برای حل مشکلات مردم هستیم که این مسئله بسیار حائز اهمیت است.
کد خبر: ۷۳۵۴۷۵
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۱ - 30March 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، آیت‌الله «حبیب‌الله شعبانی» نماینده ولی فقیه در استان همدان در دیدار نوروزی با «حمید ملانوری‌شمسی» استاندار همدان، با اشاره به فضای همدلی حاکم بر مدیریت استان، اظهار داشت: امروز شاهد وفاق در بین مسئولان استان برای حل مشکلات مردم هستیم که این مسئله بسیار حائز اهمیت است.

نماینده ولی فقیه در همدان: وفاق مسئولان استان در حل مشکلات مردم قابل تقدیر است

وی طراحی برنامه جامع برای حل مشکلات استان را قابل تقدیر دانست و افزود: در استان نیازمند سرعت عمل بیشتر در انجام کارها و کاهش زمان طراحی تا اجرا و اتمام پروژه‌ها هستیم.

نماینده ولی فقیه در همدان با تقدیر از نگاه حمایتی استاندار نسبت به سرمایه‌گذاری در استان، تأکید کرد: توجه به مسائل فرهنگی در استان از نکات قابل توجه در عرصه مدیریتی موجود است که باید تداوم یابد.

آیت‌الله شعبانی در ادامه به موضوع مردمی‌سازی اقتصاد اشاره کرد و بیاندداشت: ساز و کار مردمی‌سازی اقتصاد آن طور که باید مشخص نیست و منابع و سرمایه‌هایی که متعلق به مردم است، باید عموم مردم از آن بهره ببرند.

وی با اشاره به نقش حمایتی دولت، گفت: دولت باید حامی بخش خصوصی باشد و بسترهای سرمایه گذاری را به درستی برای مردم تعریف کند. ما نیز کمک به دولت در راستای رفع مشکلات مردم را وظیفه خود می‌دانیم.

نماینده ولی فقیه در همدان در پایان با اشاره به اولویت‌های سال جدید، متذکر شد: در سال جدید لازم است تا توجه ویژه‌ای به مسائل تربیتی و راه اندازی اردوگاه‌های تربیت محور شود. همچنین نیازمند طراحی و برپایی اماکنی برای تفریح بانوان و دختران در همدان هستیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار