به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، در نخستین روز از ماه شوال و به شکرانه توفیق یک ماه بندگی و عبودیت خداوند، جشن شکیبایی و شکوه بندگی با اقامه نماز عید سعید فطر به امامت آیتالله «سید احمد علمالهدی» نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد با محوریت صحن پیامبر اعظم (ص) حرم رضوی اقامه خواهد شد.
در این مراسم معنوی که بعد از طلوع آفتاب و از ساعت ۶ آغاز خواهد شد، ضمن قرائت آیاتی از کلامالله مجید و بیان احکام پیرامون اقامه نماز و پرداخت فطریه، زائران و مجاوران در جوار بارگاه منور رضوی نماز عید فطر را اقامه خواهند کرد و سپس از خطبههای نماز روز عید، توسط آیتالله علمالهدی بهرهمند خواهند شد.
بعد از اتمام نماز عید سعید فطر نیز شرکتکنندگان در این مراسم باشکوه، دعای سلامتی و فرج امام زمان (عج) را زمزمه خواهند کرد.
انتهای پیام/