به گزارش گروه جامعه دفاعپرس، سردار احمدرضا رادان فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۳۹۴ میلیون تردد در جادههای کشور ثبت شده است که این میزان تردد نسبت به مدت مشابه پارسال یک و هفت دهم درصد افزایش داشته است.
سردار رادان ادامه داد: از ۲۵ اسفندماه و همزمان با آغاز طرح نوروزی تا روز گذشته بیش از ۷۴ هزار فقره تصادف در کشور ثبت شده است که بر اثر آن ۶۰۰ نفر از هموطنانمان جانشان را از دست دادند و ۱۴ هزار نفر هم مجروح و مصدوم شدند.
فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی ایران مهمترین عامل تصادفات را رعایت نکردن فاصله با خودرو جلو، سبقتهای غیر مجاز و ناگهانی و همچنین خستگی و خواب آلودگی رانندگان عنوان کرد.
وی از مسافران خواست با توجه به پایان تعطیلات و بازگشت از سفر، زمان را مدیریت کنند تا در کمند تردد سنگین قرار نگیرند.
انتهای پیام/ 241