فرمانده سپاه استان قم:

تقارن ۱۲ فروردین و عید فطر یادآور پیوند عمیق معنویت و حاکمیت است

سردار «موحد» عنوان کرد: تقارن روز جمهوری اسلامی و عید فطر یادآور پیوند عمیق معنویت و حکومت اسلامی در سرنوشت این ملت مؤمن، آزاده، قوی و رشید است.
کد خبر: ۷۳۵۸۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵ - 01April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از قم، سردار سرتیپ دوم پاسدار محمدرضا موحد فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) با صدور پیامی، ایام عید فطر و روز جمهوری اسلامی را تبریک گفت؛ متن پیام به شرح ذیل است:

تقارن ۱۲ فروردین و عید فطر یادآور پیوند عمیق معنویت و حاکمیت است

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«روز ۱۲ فروردین، روز جمهوری اسلامی است که یکی از مهم‌ترین اعیاد امت ما در میان ایام الله و خاطره‌های انقلاب به حساب می‌آید.» (مقام معظم رهبری)

۱۲ فروردین، روز جمهوری اسلامی ایران، روزی است که ملت سرافراز ایران، با رأیی قاطع، نظامی بر پایه استقلال، آزادی و ارزش‌های اسلامی را برگزیدند. روزی که امام خمینی (ره) آن را «روز امامت امت و حکومت الله بر مردم» نامیدند و فرمودند: «این روز، از بزرگ‌ترین اعیاد ملت ماست.»

امسال، این روز فرخنده با عید سعید فطر، جشن بندگی و طهارت روح، مقارن شده است؛ تقارنی که یادآور پیوند عمیق معنویت و حکومت اسلامی در سرنوشت این ملت مؤمن، آزاده، قوی و رشید است.

اکنون، در گام دوم انقلاب و در سالی که به فرمایش مقام معظم رهبری "سال سرمایه‌گذاری برای تولید" نام گرفته است، حرکت در مسیر خودکفایی، پیشرفت اقتصادی و تحقق آرمان‌های انقلاب بیش از پیش اهمیت دارد. همان‌گونه که معظم‌له فرمودند: «جمهوری اسلامی امروز در مسیر اقتدار و پیشرفت قرار دارد و این مسیر با تلاش، مدیریت جهادی و تکیه بر توان داخلی ادامه خواهد یافت.»

اینجانب به نمایندگی از پاسداران، بسیجیان و سربازان سلحشور سپاه امام علی بن ابی طالب علیه السلام، روز جمهوری اسلامی را به پیشگاه مردم ولایت‌مدار و مؤمن استان قم تبریک عرض نموده و اعلام می‌دارم همواره آماده خدمت در تمام عرصه‌های انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی بوده و سرافرازی روز افزون ایران اسلامی را از خداوند متعال خواستارم.

انتهای پیام/

برچسب ها: استان قم
نظر شما
پربیننده ها