فرمانده سپاه قم خبر داد:

ارائه خدمات ۵۰ میلیارد ریالی گروه‌های جهادی قم به مردم مناطق مرزی جنوب کشور

سردار موحد گفت: گروه‌های جهادی قم با روحیه ایثارگری خود خدماتی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال به مناطق محروم مرزی در جنوب کشور ارائه دادند.
کد خبر: ۷۳۶۰۴۱
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴ - 04April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از قم، سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) در گفتگویی با اشاره به با استقرار نیرو‌های عملیاتی لشکر۱۷ همزمان با نوروز ۱۴۰۴ در اروند رود و مناطق مرزی خوزستان اظهار داشت: از ابتدای اسفند سال گذشته، ۸۳ پایگاه به منظور تامین امنیت مرز‌ها در گستره‌ای ۱۵۰ کیلومتری از ایستگاه حسینیه تا دهانه فاو، ایجاد شده است.

ارائه خدمات ۵۰ میلیارد ریالی گروه‌های جهادی قم به مردم مناطق مرزی جنوب کشور

وی بیان کرد: گروه‌های جهادی که هر سال در ایام نوروز و تعطیلات تابستانی خدمات‌رسانی می‌کنند، امسال نیز در کنار نیرو‌های لشکر در منطقه اروندکنار که از محروم‌ترین نقاط این محدوده است، مستقر شدند.

فرمانده سپاه قم یادآور شد: از دهم تا پانزدهم فروردین‌ماه جاری، ۲۵۰ نفر از نیرو‌های جهادی در قالب ۱۰ عرصه مختلف، از جمله پزشکی، دندان‌پزشکی، بهداشت، فرهنگی، اجتماعی و رنگ‌آمیزی مدارس، به مردم خدمات ارائه کردند.

موحد با تاکید بر ضرورت بومی‌سازی امنیت طبق فرمایش‌های رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: امنیت تنها با حضور نیرو‌های نظامی برقرار نمی‌شود، بلکه مردم منطقه نیز باید در این امر مشارکت داشته باشند، علاوه بر این، خدمات جهادی نقش مهمی در افزایش امید و ایمان مردم ایفا می‌کند.

وی ارزش ۵۰ میلیارد ریالی خدمات ارائه شده از سوی گروه‌های جهادی را مورد اشاره قرار داد و گفت: این خدمات که عمدتا با هزینه‌های شخصی اعضای گروه‌های جهادی انجام شده، نشان‌دهنده روحیه ایثار و خدمت‌رسانی بسیجیان است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار